Neckermann Travel’ın Türkiye partneri Akay Travel oldu

Neckermann Travel’ın Türkiye partneri Akay Travel oldu

ANEX Grubu tarafından yeniden ayağa kaldırılan Almanya’nın en ünlü ve köklü tur operatörlerinden Neckermann Reisen (yeni ismiyle Neckermann Travel), Türkiye yer hizmetleri için Akay Travel ile anlaşma sağladı.


Thomas Cook’un 2019 yılında iflas etmesinin ardından ANEX Grubunun bünyesine katılan ve pandemi nedeniyle 2 yılı aşkın süre kapalı kalan Neckermann Travel, yeniden faaliyete başladığını duyurmuş ve hedeflerini açıklamıştı.

Neckermann Travel tarafından partnerlerine gönderilen yeni mesajda, şirketin Türkiye’deki yer hizmetlerinin Akay Travel tarafından yürütüleceği belirtildi.

6 Nisan’da yeni faaliyete başlamıştı

Alman ANEX Tour GmbH çatısı altında 6 Nisan'dan bu yana Neckermann Reisen markasıyla tur satışları yapılmaya başlandığı belirtilen açıklamada, ikonik Alman markası Neckermann’ın yeni sahibiyle yeniden piyasaya çıktığına dikkat çekildi.

Şirketin müdürü Eine Meker tarafından partner kuruluşlara gönderilen mektupta şu ifadelere yer verildi:

30 yıllık tecrübesinin Neckermann’ı eski büyüklüğüne kavuşturmak için kullanacak

Ekibim ve ben bu ikonik Alman markasını hayata döndürmekten ve bu başarı hikayesinin bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. DER Tourisitk, Alltours, ETI ve LIDL gibi şirketlerde edindiğim 30 yıllık tecrübeyi bu tur operatörünü eski büyüklüğüne getirmek için kullanacağım. Bunu sadece sizin gibi mükemmel ve tanınmış otel partnerleri ile başarabiliriz.

DMC şirketimiz Akay Travel ve çatı şirket ANEX Tour ile büyük başarılara imza atacağız. Fiyat odaklı değil, kalite ve hizmet odaklı hareket edeceğiz.

Neckermann 60 yaşında

1962 yılında perakendeci Josef Neckermann kurulan Neckermann, Almanya’da paket tatillerin mucidi olarak bilinir. Yani 60. doğum gününü kutlayan Neckermann 60’ıncı yılda yeniden parlak bir dönüş yapıyor, başarımıza ortak olun.”



Bu Haber 15.04.2022 - 13:04:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • hayırlı olsun

    murat gökhan 15.04.2022 - 01:11

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.