Necati Topaloğlu Kemer otellerindeki doluluk oranını açıkladı

Necati Topaloğlu Kemer otellerindeki doluluk oranını açıkladı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaklaşan bayram tatili dolayısıyla iç pazarda da hareketlilik yaşadıklarını söyledi.


Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’deki otellerde yüzde 80 doluluğa ulaştıklarını ifade etti. Kemer Belediyesi olarak bayrama hazır oluklarını kaydeden Topaloğlu, bayram ile birlikte büyük bir yoğunluk beklediklerini söyledi.

Rusya-Ukrayna savaşının etkilerini hissettiklerini de belirten Başkan Topaloğlu, “Ancak yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla iç pazarda Kemer’e büyük bir talep var. İç pazarda Kemer’de şu an yüzde 70-80 oranında doluluk oranına ulaştık. Bayramdan sonra yerli misafir sayımızda bir azalma olacak ama Avrupa pazarından Kemer’e büyük bir rağbet var. İnanıyorum ki, mayıs sonuna doğru turizm sektörü kendini toparlayacaktır.” dedi.

Topaloğlu, her şeye rağmen iyi bir sezon beklediklerini de belirtirken, “Şu anda her şey hazır. Almanya, İngiltere ve İskandinavya ülkelerinden birçok misafir şu anda Kemer’de tatilini yapıyor. Bu sayıların Rusya-Ukrayna savaşının bitmesiyle daha da artacağına inanıyoruz. Bugün Türk Hava Yolları Moskova-Antalya charter seferine başlıyor ve bu bizim için sevindirici bir haber. Her şey daha güzel olacak.” diye konuştu.



Bu Haber 30.04.2022 - 11:05:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.