Nadir Kadakal genç yaşta hayata veda etti 

Nadir Kadakal genç yaşta hayata veda etti 
Tanınmış otel yöneticilerinden Nadir Kadakal hayatını kaybetti.

Dedeman Hotels’de 28 yıl çalıştıktan sonra 2021 yılında grupla yollarını ayıran ve son olarak Duo Galata Otel’temsilciliğini yapan Nadir Kadakal’ın geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. 

1969 yılında dünyaya helen Kadakal 1990 yılında  Hacettepe Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünden mezun oldu. 

1993 yılında Dedeman Grubunun Ankara’daki otelinde  resepsiyon müdürü olarak işe başlayan Nadir Kadakal, aynı otelde gece müdürlüğü, satış müdürlüğü ve genel müdürlük yaptı. Kadakal daha sonraki yıllarda aynı grubun Konya ve İstanbul-Bostancı otellerinde de genel müdürlük yaptı. 

Nadir Kadakal’ın ölümü sonrası bir mesaj yayınlayan Dedeman Otelleri “Dedeman Hotels & Resorts International’a uzun yıllar çalışmalarıyla değer katmış olan ekip üyelerimizden Sayın Nadir Kadakal’ın ani vefatından ötürü derin üzüntü içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Müberra Eresin de Kadakal’ın vefatı sonrası bir başsağlığı mesajı yayınladı. Eresin mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk turizminin sevilen isimlerinden, vefalı dostum, TÜROB önceki dönem yönetim kurullarında görev alan, TÜROB üyesi Duo Galata Otel temsilcisi sevgili Nadir Kadakal’ın henüz hayatının baharında vefat ettiğini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. 

Mütevazi kişiliği ile tüm camiamızın içten sevgi ve saygısını kazanan merhum dostum Nadir Kadakal’ın sektörümüzde sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesi yönünde sürdürdüğü çalışmalar, ülke turizmine ve Birliğimiz TÜROB’a katkıları daima minnetle hatırlanacak ve hayırla yad edilecektir.

Merhumun cenazesi 20 Aralık 2023 Çarşamba günü (Bugün) Karacaahmet Şakirin Camii’nden İkindi Namazını müteakip kaldırılacaktır. 

Merhum dostumuz Nadir Kadakal’a Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere Duo Galata Hotel çalışanları, dostları, akrabaları ve camiamıza başsağlığı ve sabırlar dileriz.”


Bu Haber 20.12.2023 - 02:03:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.