'Mutlu çalışan-mutlu misafir' dedi, otel personeli için bistro açtı

'Mutlu çalışan-mutlu misafir' dedi, otel personeli için bistro açtı
Barut Hotels, 'mutlu çalışan-mutlu misafir' felsefesi kapsamında, otellerinde 'personel bistro' açmaya başladı. Personel memnuniyetini yükseltmeyi hedefleyen şirket, 2019'da gruba ait 13 otelde çalışan 3 bin 500 personel için aynı standartları sağlayacak.

Barut Lara’da ilki açılan Personel Bistronun hemen ardından, Barut Acanthus & Cennet de çalışanlarına Personel Bistro’da hizmet sunmaya başladı. Tamamlanmak üzere olan Barut Arum Personel Bistro’nun hemen ardından diğer tesisler de 2019 yılı içinde yeni uygulamaya geçişi tamamlamış olacak.

''BAŞARININ ARKASINDA GÜLER YÜZLÜ PERSONEL VAR''

Sürdürülebilir turizm için; personel, çevre, sanat, doğa konularında çalışmalar yürüten ve sosyal sorumluluk projeleri geliştiren Barut Hotels, yüzde 40-45 olan tekrar gelen misafir oranlarındaki başarının, çalışanlarının misafirlerine olan güler yüzlü yaklaşımlarından kaynaklandığını, bu nedenle çalışan memnuniyeti ve mutluluğunun en önemli konuları arasında yer aldığını belirtiyor.

bistro1

PROJEDE NELER VAR?

Huzurlu ve güvenli çalışma ortamının yaratılması çalışmaları kapsamında; personel yemekhane ve kafeteryaları yıkılarak tamamen yenileniyor. Personel Bistro Restoran olarak adlandırılan yeni alanlarda zengin bir açık büfe olanağı sunuluyor. Salata büfesi, zengin çeşitli sıcak büfesi, tatlı çeşitleri, sıcak-soğuk içecek köşesi ile şık, modern ve dinamik bir ortamda hizmet sunuluyor.

TÜM DETAYLAR DÜŞÜNÜLDÜ

Turkuaz, yeşil, beyaz gibi huzur veren renklerin kullanıldığı bistrolarda, yüz yüze keyifli sohbetler gerçekleştirilebilmesi için bistro masalarına yer verildi, mimarlar projeleri hazırlarken tüm detayları incelikle düşündü, aydınlatmanın “eğlenceli ve ilham verici”, dekorun ise “huzur veren ve ayrılmak istenilmeyen bir mekan” hissi yaratması hedeflenerek projeler çizildi.

bistro

bistro3



Bu Haber 16.01.2019 - 14:42:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.