Müberra Eresin: Biblio Globus İstanbul turizmine büyük destek sağlayacak

Müberra Eresin: Biblio Globus İstanbul turizmine büyük destek sağlayacak

TÜROB Başkanı Müberra Eresin, önemli tur operatörlerinden Biblio Globus’un İstanbul uçuşlarını başlatmasının İstanbul turizmi için çok önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Eresin, “Havayolu ve uçuş seçeneklerinin artması İstanbul’da tatil, kültür ve alışveriş turizmine destek sağlayacak” dedi.


Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, önemli tur operatörlerinden Biblio Globus’un Fit Holidays tarafından yürütülen yurt içi operasyonlarla uçuşlarını başlatmasının İstanbul’da tatil, kültür ve alışveriş turizmine destek sağlayacağını söyledi. Biblio Globus’un 2 Kasım itibariyle İstanbul operasyonlarına Fit Holidays aracılığıyla başladığını hatırlatan Eresin, “TÜROB olarak üyelerimizin de desteği ile uzun zamandır sürdürdüğümüz pazar çeşitliliği çalışmalarımız kapsamında bu projenin hayata geçirilmesi için çaba gösteriyorduk. Akay Turizm’in girişimleri sonucunda Biblio Globus’un tamamı paket tur almış turistlerden oluşan tam kapasite dolu iki uçağı İstanbul Havalimanına ulaştı, bu hafta itibariyle haftalık paket turla gelen yolcu sayısı bin 200’e ulaşacak. Uçuş seçenekleri ve sayılarının artması birçok destinasyondan da talep oluşmasını sağlayacak. Bu nedenle Biblio Globus’un İstanbul programını başlatmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Bu projenin İstanbul turizmine ciddi düzeyde katkı sağlamasını bekliyoruz ve hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Yüksek taleple haftalık sefer sayısı 8’e çıkarıldı

Öte yandan Fit Holidays tarafından yapılan açıklamaya göre, Biblio Globus’un İstanbul tatil paketlerinin satışa açılmasının üzerinden sadece 2 hafta geçmesine rağmen kısa süre içinde bin 800 kişilik rezervasyon sayısına ulaşıldı. Bu talep üzerine Biblio Globus, İstanbul’a haftalık planlanan uçak seferi sayısını 5’den 8’e çıkardı.



Bu Haber 04.11.2022 - 13:39:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.