Müberra Eresin, Murat Ersoy’un şirketine devlet desteği istedi

Müberra Eresin, Murat Ersoy’un şirketine devlet desteği istedi

TÜROB Başkanı Müberra Eresin, yaşadığı finansal kriz nedeniyle uçuşlarını durduran AtlasGlobal’e devletin gerekli tüm desteği vermesi gerektiğini söyledi.


TÜROB Başkanı Müberra Eresin, Murat Ersoy’a hava yolu şirketi AtlasGlobal’e devletin gerekli tüm desteği vermesi gerektiğini savundu. AtlasGlobal’in Türkiye turizmi için önemli bir yeri olduğunu belirten Eresin, uçuşların durmasının Türkiye’ye dönük talebi olumsuz etkileyeceğini ifade etti.

AtlasGlobal’in tarifeli seferlerin yanında Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan gibi BDT ülkeleri ve Irak’tan charter seferler yaptığına dikkat çeken Eresin, ‘’Bizim yürekten dileğimiz, Atlasglobal tekrar uçuşlarına başlasın, herhangi bir ekonomik sıkıntı varsa olabilecek tüm destekler kamu tarafından verilsin ve yine bu ülkeye turist taşımaya devam edebilecek çok kıymetli bir şirketimiz var olmaya devam etsin.”



Bu Haber 29.11.2019 - 17:55:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • yasemin sağlam 02.12.2019 - 02:31

    Müberra Hanım merak etmeyin abisi bakan herhalde yapılır bir güzellik. Biz deli gibi çalışıp vergi ödeyelim Ersoy kardeşlere habire yardım edelim ne dersiniz? Gecmis yillarda da voyage otellerinin arazileri bedelinin cok altinda verilip imar izinleri cikarildi. Simdi de kardesi Murat'i kurtaralim. Biz calisalim Ersoy ailesine verelim ne dersiniz?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.