MP Otelleri büyüme planlarını ve yeni projelerini ITB Berlin’de açıkladı

MP Otelleri büyüme planlarını ve yeni projelerini ITB Berlin’de açıkladı
Münih merkezli MP Otel Grubu, büyüme planlarını ve yeni projelerini ITB Berlin kapsamında düzenlenen bir toplantı ile duyurdu. FTI CCO'su ve MP otelleri Genel Müdürü Roula Jouny, grubun Türkiye planları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Toplantıda konuşan FTI Grup’un CCO’su ve MP Otellerinin Genel Müdürü Roula Jouny, geçtiğimiz yılın MP Otelleri için çok başarılı geçtiğini ve oldukları pazarlardaki konumlarını sağlamlaştırarak yeni pazarlara güvenle girebildiklerini belirtti. Grubun 2018 yılında Türkiye ve İspanya’da mevcut portföyüne yeni oteller eklediğini belirten Jouny, Küba, Hırvatistan ve Umman pazarlarına ise giriş yaptıklarını söyledi.

LABRANDA MARKASI YENİDEN DÜZENLENDİ, YENİ MARKALAR YARATILDI

Geçtiğimiz yılın global marka stratejisi için önemli bir yıl olduğunu belirten Jouny, Labranda Otel & Resort markasının yeniden düzenlendiğini ve farklı pazarları daha iyi kullanabilmek adına MP Otel Grubu altında üç yeni marka geliştirildiğini belirtti.

Grup 2018 yılında markalaşma ve yeni bir marka geliştirme sürecine girerek, amiral gemisi ve popüler Labranda Otel & Resort’ları Select, Comfort, City, Balance ve Family Star olmak üzere beş farklı alt markası ile yeniden düzenledi. Ayrıca, Design Plus Otelleri, Lemon & Soul Otelleri ve Kairaba Otel & Resort olmak üzere yeni otel markaları da MP Otelleri çatısı altında toplandı.

mp2

ALAÇATI’YA ‘DESIGN PLUS’

İlk olarak İspanya’nın Kanarya Adalarındaki Las Palmas’da bulunan Design Plus Hotel Bex oteliyle tanıtılan Design Plus markası, sahil konseptini ise Alaçatı'da bulunan Design Plus Seya Beach Hotel ile birlikte kullandı. Design Plus otelleri, yeme-içme trend konseptlerini takip eden, modern bir iç tasarıma sahip ve farklı tarzdaki mobilyalarıyla günümüzü yaşatan heyecan verici bir marka olarak öne çıkıyor.

İLK LEMON & SOUL LAS PALMAS’A

Cazip, eğlenceli ve aynı zamanda ulaşılabilinir konsept anlayışıyla yaratılan Lemon & Soul Otelleri’nin ilki Las Palmas’da bulunan Lemon & Soul Cactus Garden oldu.

MP Otel Grubu’nun 2018 yılında yarattığı en seçkin ve ayrıcalıklı markası olan Kairaba Otel & Resortları, misafirlerine sunmakta olduğu beş yıldızlı ultra her şey dahil konseptiyle 2018 yılında Umman’daki Kairaba Mirbat Resort ile ortaya çıktı.

CLUB SEI 2020’DE TÜRKİYE’YE GELİYOR

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, 2019 yılı MP Otel Grubu için heyecanlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Grup, şubat ayında beşinci markasının yeni nesil tatil kulübü konseptiyle Club Sei adıyla yaratıldığını duyurdu. 2020 yılı içerisinde Türkiye ve İspanya’da açılması planlanan ilk Club Sei Otelleri, Magic Life’ın yaratıcılarından biri olan ve resort kulübü konseptinde duayen olan Dr. Cem Kınay ile birlikte geliştirildi.

Hayatımızın her alanında sürekli bir inovasyon döneminde yaşadığımızı belirten FTI Grup’un CCO’su ve MP Otellerinin Genel Müdürü Roula Jouny, yarattıkları Club Sei markasının, var olan kulüp deneyiminden oldukça farklı yeni bir deneyim arayan gezginlerin konseptine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

ALAÇATI’YI GLOBAL BİR SEYAHAT MARKASINA DÖNÜŞTÜRMEYİ HEDEFLİYOR

MP Otelleri, işletmekte olduğu Design Plus markası altındaki oteline ek olarak Design Plus ve Kairaba markalarının altında yer alan iki yeni oteli ile son dönemlerin popüler ve heyecan verici tatil destinasyonlarından biri olan Alaçatı bölgesinde faaliyet gösteriyor. Bu sayede MP Otel Grubu, Meeting Point International’ın desteği ve FTI Grubu’nun ağı ile Alaçatı’yı eğlence için bir cazibe merkezi olarak daha fazla öne çıkarmayı ve global bir seyahat markasına dönüştürmeyi hedefliyor.

Alaçatı projesinin 2019 yılının en iddialı projelerinden birisi olduğunu belirten Roula Jouny, bu bölgeyi bir varış noktası haline getirerek bölgedeki pazar liderliğini korumayı planladıklarını ifade etti.


Bu Haber 07.03.2019 - 15:12:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.