Bir Rus tur operatörü daha Türkiye pazarına giriyor

Bir Rus tur operatörü daha Türkiye pazarına giriyor

Rus tur operatörü Mouzenidis Travel, Türkiye pazarına giriyor. Türkiye'yi rezervasyonlara açan şirket, BOMO Hotels ismiyle Türkiye'de otel zinciri de kurmayı planlıyor.


TurizmGüncel – Dış Haberler

Rusya'da Yunanistan spesiyalisti olarak faaliyet gösteren Mouzenidis Travel, Türkiye pazarına giriyor. Türkiye'yi rezervasyonlara açan şirketin, BOMO adında bir de otel zinciri kurmayı planladığı belirtildi.

İspanya’nın ardından İstanbul’u da açtı

Daha önce İspanya'yı da rezervasyona açan Mouzenidis Travel'ın genel müdürü Alexander Tsandekidi aynı zamanda İstanbul turları da satacaklarını açıkladı. Tsandekidi, ''Bunlar hafta sonu İstanbul gezileri ve talep oldukça yüksek.'' dedi.

Kısa vadede Türkiye'de resort turizmine de gireceklerini açıklayan Tsandekidi, ancak çok hızlı bir büyüme niyetinde olmadıklarına da dikkat çekti. Tsandekidi, ''Şimdilik İstanbul'a odaklanıyoruz. Bu ürün için harika planlarımız var. İstanbul'u ayrı ve tam teşekküllü bir destinasyon haline getirmek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

BOMO zincirini İstanbul’a getirecek

Mouzenidis Group'un BOMO otel makasını İstanbul'da da hayata geçirmek için araştırmalarının sürdüğüne dikkat çeken Alexander Tsandekidi, şu anda bir otelle görüştüklerini ve ilkbaharda otelle ilgili anonsu yapabileceklerini kaydetti. Alexander Tsandekidi, ''İstanbul BOMO otel markasının ülkeye mükemmel bir şekilde yayılması açısından uygun bir destinasyon.'' dedi.

13 şehirden İstanbul operasyonu

Rusya'nın Moskova, St. Petersburg, Yekaterinburg, Kazan, Ufa, Voronezh, Samara, Rostov, Mineralnye Vody, Krasnodar, Volgograd, Omsk ve Chelyabinsk şehirlerinden İstanbul'a tur satışı yaptıklarını kaydeden Muzenidis Travel genel müdürü, turların tarifeli uçaklarla yapıldığını, transfer, konaklama ve tur hizmetlerini kapsadığını açıkladı.



Bu Haber 22.01.2020 - 08:23:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.