Moskova-Antalya hattında uçuş iptalleri

Moskova-Antalya hattında uçuş iptalleri

Türk Hava Yolları ve onun bütçeli yan kuruluşu Anadolu Jet, Moskova-Antalya hattında yapacağı bazı uçuşları iptal etti.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Türk Hava Yolları, Antalya - Moskova arasında mayıs ayı başında yapacağı bazı uçuşları iptal etti. Buna göre, THY'nin Moskova-Vnukova Havalimanından Antalya'ya yapacağı 28 Nisan, 1, 3, 4 ve 5 Mayıs tarihli uçuşları iptal ederken, onun yan kuruluşu AnadoluJet de Moskova-Domodedovo'dan 2 Mayıs'ta Antalya Havalimanı'na yağacağı TK 3954/55 ve TK 3990/91sefer sayılı uçuşları iptal etti.

Bu uçuşlarla tur sunan ANEX Tour, Coral Travel ve PEGAS Tourisitk ise, misafirlerini başka uçuşlara aktardı.

Rus seyahat uzmanları, uçuşların o dönem için piyasaya sunulan koltuk arzının fazla olmasından dolayı iptal edildiğine dikkat çekti. Bu yıl Türkiye-Rusya arasında 2022'den daha fazla rotada uçuşa izin verildiğini kaydeden uzmanlar 2023 sezonunda 5 Türk, 11 de Rus taşıyıcının iki ülke arasında uçuş yapacağının altını çizdi. Geçtiğimiz yıl sezonda Rusya'dan Türkiye'ye haftalık 750 uçuş yapıldığını ifade eden uzmanlar, bu yıl sayının 1200'e çıkacağına dikkat çekti.



Bu Haber 18.04.2023 - 07:54:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • İnsaf

    Gurbuz 19.04.2023 - 01:31

    THY krizi fırsata çevirdiği bu ülkede kendi vatandaşı olduğunuda düşünür bilet fiyatlarını vatandaşın uçuş yapacağı normal hale getirir 500,600 dolara bilet satıyor umarım Avrupa ülkelerine yaptığı bonkörlügü Rusya,daki vatandaşları içinde yapar Rus firmaları bili THY,den daha müslüman en azında fırsatçılık yok

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.