Mıstaçoğlu'ndan Bişkek'e Sheraton Hotel yatırımı

Mıstaçoğlu'ndan Bişkek'e Sheraton Hotel yatırımı

Türkiye’nin en önemli bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’daki yatırımlarına Sheraton Bishkek Hotel ile devam ediyor. 


Sheraton Bishkek Hotel, Tanrı Dağları’nın muhteşem manzarası eşliğinde yepyeni bir konaklama deneyimini başkent ile buluşturmayı hedefliyor.

HER TÜRLÜ ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Toplam 17 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip Sheraton Bishkek Hotel standart, superior, süit ve kral dairesi seçenekleri ile toplam 183 oda ile hizmet verecek. Sheraton Bishkek Hotel, bin kişi kapasiteli kongre merkezi, balo salonu ve farklı büyüklüklerdeki toplantı salonları ile her türlü organizasyona ev sahipliği yapacak.

ZENGİN BİR MUTFAK, EŞSİZ BİR SPA DENEYİMİ

Sheraton Bishkek Hotel, Kırgızistan mutfağından eşsiz tatlarıyla dünya mutfağından leziz seçenekleri buluşturan restoranı ve 22’inci katında bulunan Sheraton Club Lounge’yla misafirlerine yemek ziyafetinin yanı sıra görsel bir şölen sunacak. Blue Sky Roof barıyla Tanrı Dağları ve panoramik şehir manzarasını buluşturan Sheraton Bishkek Hotel, fitness, yüzme havuzu, sauna ve buhar odaları, Uzakdoğu ve dünya masajlarının uygulandığı SPA’sı ile misafirlerinin ziyaretlerini keyfe dönüştürecek.

2019'DA MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Kırgızistan’ın ilk ve en büyük alışveriş merkezi olan Bishkek Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin üzerinde konumlanan mimarisiyle alışverişe doğrudan ulaşma imkanıyla dikkat çeken Sheraton Hotel Bishkek, 2019’un ilk yarısında misafirlerini ağırlamaya başlayacak.


Bu Haber 27.12.2018 - 11:09:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.