Milli Görüş, Türkiye’de turizm sektörüne girdi

Milli Görüş, Türkiye’de turizm sektörüne girdi
Başta Saadet Partisi lideri Necmettin Erbakan olmak üzere, pek çok siyasetçinin içinden geldiği Milli Görüş'ün Avrupa ayağı tarafından yürütülen Avrupa Milli Görüş Hac ve Umre Organizasyonu (İGMG), Hennes Tour ile Türkiye Hac pazarına girdi.


Savaş Daş-Turizm Güncel

Merkezini Konya’da açan ve İstanbul Fatih’te bir şubesi olan Hennes Tour, Avrupa’daki İGMG’nin (Avrupa Milli Görüş Hac ve Umre Organizasyonu) Türkiye ayağını oluşturuyor.
 
Türkiye’de ilk yılları olmasına rağmen hayli umutlu olduklarını belirten Hennes Tour Genel Müdürü ve aynı zamanda  Avrupa Milli Görüş Hac Umre Organizasyonunun Mekke sorumlusu olan Cengiz Dağdeviren, Hedeflerinin Yurt dışında yaşayan gurbetçilerle Türkiye’deki akrabalarını İstanbul’da buluşturarak birlikte Hacca götürmek olduğunu belirtti. 
 
Cengiz Dağdeviren, şu bilgileri verdi:
 
"Türkiye’de ilk yılımız; dolayısıyla Türkiye’ye dair sayısal verilerimiz yok henüz. İlk defa bu yıl Hac ve Umre’ye Türkiye’den yolcu götüreceğiz. Hennes Tour olarak mümessillikler vererek kısa sürede büyümeyi hedefliyoruz.
 
Hennes Tur  olarak 41 yıldır Avrupa, Avusturya, Amerika Kanada dahil, 41 bölgeden yılda 6 bin hacı ve 4 bin civarında  Umre yolcusu taşıyoruz."



Bu Haber 18.01.2011 - 20:41:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.