MICE & Wedding Forum Titanic Mardan Palace’da yapılacak

MICE & Wedding Forum Titanic Mardan Palace’da yapılacak
International MICE & Wedding Forum – IMWF 2021, 18-22 Kasım 2021 tarihleri arasında sektörün önde gelen oyuncularını Antalya’da bir araya getirecek.

Dünyanın önde gelen MICE ve düğün planlayan şirketlerinin profesyonelleri bir kez daha Antalya’da buluşuyor. IMWF, Türk Havayolları ana partnerliği, Titanic Mardan Palace ev sahipliği ve Inventum Global güç birliği ile 18-22 Kasım 2021 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek.

Fuat Ersoy: En özel en unutulmaz IMWF olacak

IMWF Yönetici Ortağı Necip Fuat Ersoy, “Sektörün en önemli uluslararası buluşma noktası olan IMWF, 2019 yılında gerçekleşen olağanüstü buluşma sonrası, tüm paydaşların dört gözle bekledikleri bir buluşmayı gerçekleştiriyor. Yine sektörün en önemli isimleri, ki biz onlara sektörün asilleri (royals) diyoruz, bir araya gelecek. Kendi tonumuz ve modumuzla unutulmaz bir zamanı paylaşmak üzere yeniden buluşacağız. Yine kendi alanında en yaratıcı, en iddialı isimler ana sahnede deneyimlerini tüm katılımcılarla paylaşacak ve hepimizi düşünsel bir yolculuğa çıkaracaklar. Dünyada kendi alanında türünün tek örneği olan IMWF, yine tüm katılımcıları Titanic Mardan Palace ev sahipliğinde tek bir çatı altında ağırlayıp, iş geliştirmenin yanı sıra, arkadaşlıkların da gelişmesine aracılık edecek. Birlikte geçirilecek bu çok özel dört gün ve eşsiz deneyimleri sabırsızlıkla bekliyoruz. İnanılmaz heyecanlıyız ve bu sene özellikle atlatmakta olduğumuz zor günlerin de etkisiyle, bugüne kadar ki en özel ve en unutulmaz IMWF buluşmasını gerçekleştireceğimize inanıyoruz.” dedi.

Bünyat Özpak: Bir nevi işaret fişeği

Inventum Global Kurucu Ortağı Bünyat Özpak, “IMWF 2021, içinden geçmekte olduğumuz insanlık tarihinin en zorlu zorlu günlerin bitmeye başladığına dair bir nevi işaret fişeği gibi. Antalya’dan parlayarak tüm dünyaya pozitif bir mesaj vereceğine inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Asil Akar:Tüm önlemlerimizi aldık

Inventum Global Kurucu Ortağı Asil Akar İş Ortaklarımızı, meslektaşlarımızı, dostlarımızı çok özlemiştik. Maalesef pandemi koşulları bizlerin bir araya gelmesini uzunca bir süre engelledi. Tüm önlemlerimizi aldık ve artık kavuşmamıza çok az bir zaman kaldı. Hazırlıklarımız tamam. Her zaman olduğu gibi ve hatta belki de biraz ötesinde, yine tüm dostlarımızı sıcak misafirperverliğimizle ağırlayacağız. IMWF’i dört gözle bekliyoruz.” değerlendirmesini yaptı.

40 ülkeden konuklar katılacak

Türk Havayolları ana partnerliği, Titanic Mardan Palace ev sahipliği ve Inventum Global güç birliği ile gerçekleşecek olan beşinci International MICE & Wedding Forum, 19 Kasım 2021 açılış seremonisiyle başlayacak. IMWF yaklaşık 40 ülkeden konuklarına, bulunduğu destinasyonu deneyimleyerek tanıma fırsatı ve birçok güzel hatıra vaat ediyor. Forum’da Amerika, Hindistan, İngiltere, İtalya, Lübnan ve Rusya gibi önemli ülkelerin MICE ve Düğün planlayıcılarından yanı sıra uluslararası zincir oteller, havayolu şirketleri birbirlerini daha iyi tanımak ve karşılıklı iş geliştirmek için temaslarda bulunacaklar.



Bu Haber 10.11.2021 - 15:23:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.