Meral Akşener: Oteli olan polisler var, fuhuş yaptırıyorlar...

Meral Akşener: Oteli olan polisler var, fuhuş yaptırıyorlar...
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bazı polis müdürlerinin oteli olduğunu ve bu otellerde fuhuş yaptırıldığını ileri sürdü.

İstanbul - Şile'de düzenlenen istişare toplantısının açılışında konuşmasını yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, korkunç bir iddia ortaya attı. Otel sahibi olan polis müdürleri olduğunu ve burada öksüz kız çocuklarına fuhuş yaptırıldığını ileri süren Meral Akşener şunları söyledi:

“Daha enteresan bir şey söyleyeyim. Onu ben çok sıkı takip ediyorum eski içişleri bakanı olduğum için. Oteli olan polis müdürleri var O otellerde fuhuşun ötesi, öksüz kızlar çalıştırılıyor. Bunlara karşı olduğumuz için, bunlara göz yummadığımız için İYİ Parti’ye karşı psikolojik harp uyguluyorlar. Ama karşılarında rahmetli Teoman Koman’ın talebesi var. El mi yaman bey mi yaman hep beraber göreceğiz.”


Bu Haber 20.11.2023 - 09:12:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Ayşe güzel 20.11.2023 - 08:45

    Ülke çığrından çıktı baştakiler, ukrayna, filistin, suriye, afganistan bunların insanlarını rahat ettirmekle uğraşıyorlar, kendi insanları unuttular, zaten 22 senedir yandaşlar besleniyor, onların geçim derdi, bir sorunları yok, herşey ellerinde, emeklinin cebinde çay parası yok, yazıklar olsun

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.