''Türkiye’de en hızlı büyüyen otel zinciri olmak istiyoruz ''

''Türkiye’de en hızlı büyüyen otel zinciri olmak istiyoruz ''

Continent Worldwide Hotels -Türkiye Franchise & Operasyonlar Direktörü Mehmet Yüce, şirketin Türkiye’deki hedefleri ile ilgili açıklama yaptı.


Son iki ayda Türkiye’de 5 tesisi bünyesine katan Continent Worldwide Hotels, Türkiye’nin en hızlı büyüyen zincir markası olmayı amaçladıklarını açıkladı.

''Franchise markalar pandemi sürecinde yatırımcıya destek olmadı''

Continent Worldwide Hotels -Türkiye Franchise & Operasyonlar Direktörü Mehmet Yüce, yatırımcıların ve otel sahiplerinin en doğru hizmeti almasını amaçladıklarını belirtti. Continent Worldwide Hotels’e bağlı altı marka bulunduğunu ve bu markaların ve temsil ettiği segmentlerin diğer yabancı markalardan hiçbir farkı olmadığını söyleyen Yüce,
pandemi sürecinde çoğu franchise marka firmalarının otel sahiplerine çok fazla destek olamadıklarını, franchise aidatlarından indirim bile yapmayan markalar olduğunu ileri sürdü. Yüce, Continent Worldwide Hotels’in bu dönemde uygulamaya başladığı, ve yıl sonuna kadar da devam eden, uygun görülen tesislere giriş ücreti indirimi, ve aylık lisans ücretlerinde yapılan indirimlerin, Türkiye otel piyasasında ilgi çektiğini ve sadece 2 ay içinde Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde 5 yeni otel anlaşması yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Karadeniz ve Güney Doğu bizim için çok önemli...”

Türkiye’de hedef şehirleri, il ve ilçeleri belirledi
klerini belirten Mehmet Yüce, ‘’Planımız dahilinde ilk hedefimiz 10 yıl içerisinde en az 30 otel açmak. Öncelik verdiğimiz coğrafi bölgelerin içinde Karadeniz, Orta ve Batı Anadolu ve Güney Doğu var. Ancak tabii ki İstanbul, İzmir, Ankara ve hali hazırda araştırmalarımızı tüm hızıyla sürdürdüğümüz diğer önemli şehirler de var... Eskişehir, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana gibi şehirlerde de hali hazırda açık olan, bir başka marka ile çalışsa da bizim markalarımızdan birine geçmek isteyebilecek veya yeni inşaatta olan tesislerle ilgili arayışlarımız devam etmekte.” diye konuştu.

2 ayda 5 otel ile sözleşme imzalandı...”

Geçtiğimiz aylarda, Kahramanmaraş, Sakarya, Sapanca, Ordu ve İstanbul’da (Anadolu yakası) anlaşmalarını tamamlayan firma, bu otellerin açılışlarının Ağustos 2020 ile Haziran 2021 arası olacağını ve bunların yanı sıra, yine İstanbul’da (Avrupa yakası) halihazırda bir Amerikan markasından aldığı franchise ile çalışan bir otel ile de marka değişimi görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.



Bu Haber 03.09.2020 - 17:36:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.