''Güçlü geri bildirimler aldım!''

''Güçlü geri bildirimler aldım!''
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, uçuşlar başladıktan sonra ilk tercih edilecek ülkelerin başında Türkiye’nin geleceğine ilişkin güçlü geri bildirimler aldığını söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye’de normalleşme sürecinin başlamasıyla yeniden hareket kazanacak turizm trafiğinin Türkiye’ye yöneleceğine ilişkin güçlü geri bildirimler aldığını belirtti. Ersoy, ‘normalleşme’ sonrası turizm trafiğinin başlamasıyla ilgili olarak Almanya, Çekya, Birleşik Krallık, Hollanda, Polonya, İsviçre ve Gürcistan büyükelçileri ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Türkiye’nin tatil konusunda güvenli bir adres olduğu görüşünün Avrupa ülkelerinde hakim olduğunu söyleyen Ersoy, “Gerek telefon gerekse yüz yüze gerçekleştirdiğim görüşmelerde aldığım geri bildirimler, hatlar açıldığında tercih edilecek ülkelerin başında Türkiye’nin geleceği yönünde. Bunda şeffaf çalışmanın ve mevcut sistemimizi tüm detayları ile paylaşmamızın etkisi oldukça yüksek.” dedi.



Bu Haber 22.05.2020 - 11:21:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Hasan Dirik 26.05.2020 - 02:12

    Sayin bakanim soz vermek kolay ama icraat zordur. Bu sene AB kendi icinde seyhat edecek . Bunu goreceksiniz. Lutfen insanlara bos umutlar vadetmeyin.

  • hesam 22.05.2020 - 03:03

    size böyle bir eleştiri getirmek istiyorum , iranin türkiye turizmine kattığı katkı tartışılmaz ama açıklamalarda hep gürcistandi almanyaydı diye konüşülüyor neden iranı bu kadar önemsizleşitiriliyor anlamış değilim . rakamlara bakarsanız iranın sadece istanbulda satın aldığı konut projeler yukarda saydığım ülkelerden çok daha fazla ve bu ülkeye döviz geliyor demektir... malesef iran konusunda kimse konüşmuyor , ne yazık ki....

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.