Klaus Reinhardt’a Alanyalı otelciden yanıt

Klaus Reinhardt’a Alanyalı otelciden yanıt
Koronavirüs salgını nedeniyle ‘Almanların bu yaz tatile çıkabileceğini sanmıyorum’ diyen Almanya Hekimler Birliği Başkanı Klaus Reinhardt’a Alanyalı otelciden yanıt geldi: Kendi görüşü...

Almanya Hekimler Birliği Başkanı Klaus Reinhardt,koronavirüs salgının yaz aylarına da sakacağını belirterek, ‘’Bu yıl Almanların yaz tatiline çıkabileceğini sanmıyorum’’ açıklamasında bulunmuş, söz konusu açıklama Türkiye turizm çevrelerinde tedirginlik yaratmıştı.

''Kendi düşüncesi...''

Konuyla ilgili olarak Yeni Alanya’ya konuşan Alanya Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Klaus Reinhardt’ın yaptığı karamsar açıklamaya katılmadığını belirtti. Klaus Reinhardt’ın fazla karamsa bir tablo çizdiğini belirten Mehmet Dahaoğlu, ‘’Bu kendi düşüncesi. Biz turizmi böyle insanların kendi düşüncelerine göre değil, hükümetlerin vereceği kararlara göre yapıyoruz. Bu anlamda ben turizmci olarak bu kadar karamsar değilim.’’ dedi.

''Daha önce de böyle krizler yaşadık''

Daha önce de bu tip krizler yaşadıklarını söyleyen Dahaoğlu, her şeyin normale dönmesi durumunda, haziran ayının ortasında Almanya pazarının da açılmaya başlayacağını kaydetti.

''İnsanlar evde psikolojik baskı altında''

İnsanların karantina sürecinde ruhsal baskıda olduğunu ifade eden Dahaoğlu, “Alanya’yı mutlaka tercih edeceklerdir. İnsanlar sıcağa gelmeyi tercih edeceklerdir. Zaten insanlar evde kaldıkları süreçte psikolojik olarak baskı altındalar. Bu durumu tatillere çıkarak atlatmaya çalışacaklardır. Burada en önemli faktör bizim için ilk gelen misafirlerin yorumları ve paylaşımları. Akabinde diğer misafirlerimize bu paylaşımlar domine etkisi oluşturacaktır. Ancak yine de turizmimizin olmazsa olmazı, her zamanki gibi kurtarıcımız Ruslar olacaktır” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 10.04.2020 - 09:11:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Ali çiçek 10.04.2020 - 06:08

    Benim son üç yıl primim 600 günden fazla primim var ama geçen yıl otel bizi işkur dan aldığı için 120 gün çalışma surem 111 gün oldu ve ben 9 gün gibi işsizlik maaşından mahrum oldum bu nasıl bir devletki herzaman alt tabakayı ezmek beni hem işkur dan aldırmak hemde 120 gün çalışma süremin dolmamasına sebep olmak allah hepinizin belasını versin boşa demiyorlar tok acın halinden anlamaz burda ihtiyacı olana yardım değil dalga geçer gibi aylığı olana çalışanın maaşına zam yapılmasına bir türlü anlam veremedim

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.