Mehmet Aygün’den 200 milyon euroluk otelle ilgili açıklama

Mehmet Aygün’den 200 milyon euroluk otelle ilgili açıklama

Mehmet Aygün, Belek’te yeni açtıkları golf oteli ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Titanic Grubunun en yeni oteli Cullinan Belek, haziran ayında misafirlerini ağırlamaya başladı. Aygün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, yeni tesis ile ilgil, Şamdan’dan İrem Orhan’a değerlendirmelerde bulundu.

200 milyon euroya mal oldu

Tesisin 200 milyon euro (3 milyar 573 milyon TL) yatırımla hayata geçirildiğini kaydeden Mehmet Aygün, tesisin exclusive segmentte konumlandığını ve lüks kavramına yeni bir anlam kazandırdığını söyledi. Aygün, “170 bin metrekare alan üzerinde, doğayla barışık ekolojik bir mimariyle tasarlandı. 10'u villa olmak üzere 600 odaya sahip olan otelde, superior, swim up, lagoon, aile odaları doğayla iç içe bir tatil fırsatı sunuyor. Bir tarafı deniz bir tarafı nehir olan otelde, 36 delikli golf sahasından, 600 metrelik özel plaja, ala carte restoranlardan lisanslı çocuk showlarına, özel tasarım güneşlenme alanlarına 8 bin metrekarelik ferah bir alana yayılan spa'dan eğlence alanlarına kadar bir tatilde aranılandan daha fazlası tatilcileri karşılıyor. Cullinan Belek 12 ay boyunca misafir ağırlayacak.” dedi.

Turizmde artık yeni bir dönem başladığını ifade eden Mehmet Aygün, şunları söyledi:

Misafirlerimiz kişiselleştirilmiş tatil denemeyi istiyor. Biz de buradan yola çıkarak çok özel bir Cullinan stili konsept geliştirdik. En iyi servis, en iyi tatil, en güzel anılar gibi misafirlerimize unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Bulunduğumuz lokasyon dünyanın en güzel yerlerinden biri. Bir yanımız deniz diğer yanımız nehir ve eşsiz golf sahalarımız var. Misafirler sadece tatil yapmakla kalmayıp bedensel ve ruhsal bir dinginliğe de ulaşıyor. Suyla gelen sınırsız bir eğlence vadeden Cullinan Belek'te havuzlar Akdeniz'in yeşil ve mavilikleri ile kusursuzca bütünleşip, adeta denize bakan bir balkon şeklinde tasarlandı.



Bu Haber 26.07.2022 - 19:55:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.