Mehmet Aygün Titanic Mardan'ın doluluk oranını açıkladı

Mehmet Aygün Titanic Mardan'ın doluluk oranını açıkladı

Titanic Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, grubun kiraladığı Mardan Palace'a ve şirketin yeni yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.


Titanic Mardan Palace'ı geçtiğimiz ay faaliyete aldıklarını ve kısa sürede yüzde 60 doluluğa ulaştıklarını belirten Mehmet Aygün, '' Temmuz, ağustosta yüzde 80-85 doluluğa ulaşmayı hedefliyoruz” dedi. Aygün, Mardan’ı almayı planlıyor musunuz sorusuna ise, “Her şey olabilir” yanıtını verdi.

Belek'e 80 milyon euro yatırımla golf oteli

Akşam gazetesinden Özgül Öztürk'e konuşan Mehmet Aygün, grubun yeni yatırımları ile ilgili de bilgi verdi. Belek’e 80 milyon euro yatırımla bir golf oteli açmak için hazırlıkların devam ettiğini anlatan Mehmet Aygün, toplam 600 odalı bu oteli 2020’de açmayı planladıklarını söyledi.

''Münih'te otel yapıyoruz''

Şirketin Almanya-Berlin'de şu anda 3 oteli olduğunu hatırlatan Aygün, ''Hamburg’a 50 milyon euro yatırımla 325 odalı yeni bir otel yatırımı yapıyoruz. Bu yatırımı 2021’de açacağız. Münih ve Dresden’de de fizibilite çalışmaları yapıyoruz. Yurtdışına franchise yöntemiyle senede 5-10 otel açabiliriz. Bu kapsamda nihai hedefimiz dünyada bilinen bir Türk otel zinciri markası yaratmak.” die konuştu.

'Her şey dahil' sistemi turizmin sigortasıdır

Türkiye ve Avrupa’da eşzamanlı iş yapan bir işadamı olarak iki ülke turizmini karşılaştıran Aygün, şu değerlendirmeyi yaptı: "Bu bölgelerde iş yapmak çok farklı. Avrupa’da 500 odalı bir otelde 50 kişi çalışırken, Türkiye’de 250 kişi çalışır. Avrupalı karşılığını almadığı hiçbir hizmeti vermez. Biz her şey dahil sistemi çok iyi uyguladık. Her şey dahil sistemi bence Türk turizminin sigortasıdır. Her şey dahilde 100 çeşit yapıp lezzetsiz vereceğine, 10 çeşit verip kaliteli verince başarılı oluyor. Bence yine de Türkiye turizmde henüz hak ettiği değere ulaşmadı. Bir tarafı Asya, diğer tarafı Avrupa’da olan başka bir şehir yok. Buraya 7.5 milyonun çok üzerinde turist gelmesi mümkün."



Bu Haber 27.06.2019 - 09:38:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Hayrı bilir 07.07.2021 - 05:12

    COK insanın AHINI aldınız, cikan personelin PARASINI vermediniz binbir zorluk çıkardınız ahli bir tesis BURASI beter olun IHSALLAH...

  • Woodguy 10.06.2021 - 08:51

    Resimdeki otobüs muavini mi

  • abbas 01.07.2019 - 01:30

    inşallah bu tesisten kar etmezsiniz o kadar insanın alın teri ve hakkı var orada allah bunları sizlere yedirmesin

  • Metin aydın 27.06.2019 - 01:40

    Duzgun bir ailesinız yolunuz acık olsun ALLAHIM nazardan korusun Berlin in ıfttarısınız.

  • Ahmet DEMİR 27.06.2019 - 01:28

    O BAYKUŞ YUVASINDA İNSANLARIN ALIN TERİ VAR MEHMET BEY ALIN TERİ HİÇ BİR ZAMAN KAZANMAYACAK ORASI KAZANSADA HAYIRINI GÖRMEYECEK İNŞALLAH. DÜNYADA ÇOK BAŞARILI VE TEMİZ ZİNCİRİN HALKALARINA BU GEÇMIŞİ KOKUŞMUŞ HALKAYI BAĞLAMASAYDINIZ

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.