1,4 milyar dolara yapılan otel için 'satın alabiliriz' dedi

1,4 milyar dolara yapılan otel için 'satın alabiliriz' dedi

20 milyon euroluk yatırımla Mardan Palace Titanic'i resort otele çevirdiklerini belirten Mehmet Aygün, 1,4 milyar dolara yapılan otel için, 'satın alabiliriz' ifadesini kullandı.


Sabah gazetesinden Betül Alakent'e konuşan Titanic Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, 1,5 yıl boyunca kapalı kaldıktan sonra Halkbank'tan kiraladıkları Titanic Mardan'ı 20 milyon euro yatırımla resort otele çevirdiklerini belirtti. Aygün, '"Antalya'nın en güzel kıyılarından birinde yer alan bu otel resort olarak inşa edilmemiş. Biz devraldıktan sonra, uzun yıllar turizmcilik geçmişimizin de olmasının etkisiyle oteldeki eksiklikleri belirledik. Otelin çocuklar için havuz ve aquaya ihtiyacı vardı, onu yaptık. Yeme-içme alanı dardı, onu genişlettik. Odalarda düzenlemeler yaptık ve yeni sezonda hizmete aldık" diye konuştu.

‘Satın alma fikrine karşı değiliz’

Böyle bir yatırımın sektöre yeniden kazandırılması için çalıştıklarını anlatan Aygün, oteli satın alma fikrine de karşı olmadıklarını belirtti. Oteli mayısta açtıklarını ve kısa sürede yüzde 60 doluluğa ulaştıklarını anlatan Aygün, Avrupalı ve Ortadoğulu turistten yoğun ilgi gördüklerini ve temmuz-ağustosta yüzde 80 doluluğa ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti. "Gelen rezervasyon talepleri bu hedefi yakalayacağımızı gösteriyor" diyen Aygün, bu yıl Türk turizm sektörünün altın çağını yaşadığını sözlerine ekledi.



Bu Haber 06.07.2019 - 12:37:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • abbas 14.07.2019 - 07:17

    allah'ın izni ile bizim gibi gariban çalışanların haklarını er yada geç odeyeceksini ama zarar ederek ama bu dünyada ama öbür dünyada hepimiz aynı kefeni giyeceğiz onu bile götüremeyeceksiniz

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.