MaxxRoyal’de beyaz eldivenle çalışılacak, sahilde gözlük bile silinecek

MaxxRoyal’de beyaz eldivenle çalışılacak, sahilde gözlük bile silinecek
ETSGroup’a ait MaxxRoyal oteli, 1 mayıs itibariyle kapılarını misafirlerine açıyor. Belek’te 240 milyon dolara mal olan MaxxRoyal’in Genel Müdürü Recep Coşkun sadece Türkiye’de değil, tüm Akdeniz havzasında en güçlü konsept olduklarını iddia ediyor.


Turizm Guncel

 
OTEL, 35 BİN MÜŞTERİNİN ANKETİYLE YAPILANDIRILDI


MaxxRoyal’in Genel Müdürü Recep Coşkun, Belek'te açılacak olan tesisle ilgili Turizm Guncel’e bilgiler verdi. Tesisin bir milyon metrekarelik bir alana kurulduğunu kaydeden Coşkun, golften, agua park’a, eğlenceden yiyecek içecek konseptine kadar mevcut tüm tesislerden bir adım önde olduklarını iddia ediyor. Tesisin yapım aşaması sırasında 35 bin misafir üzerinde bir anket çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Coşkun, “Mevcut Akdeniz havzasındaki tüm tesislerin misafirleri tarandı. Bu kişilerin beklentileri doğrultusunda sonuç çıktı. Misafirler, rahat ve ferah odalar, güçlü mekanlar, herşey dahil sisteminde markaların kullanılması, çocuk konseptinin güçlü olmasını istiyor” dedi.



PERSONEL BEYAZ ELDİVENLE ÇALIŞACAK


 
MaxxRoyal’in büyüklük ve gücü yansıttığına dikkat çeken Coşkun, 445odalı tesiste odaların 80 metrekare olduğunu anımsatıyor. Agua park’ın kendi konseptinde dünyada ikincisinin yapıldığına dikkat çeken Coşkun, tesisteki bazı özellikleri şöyle anlatıyor:

 
“Mevcut olan tesislerden güç ve haz aldığımız konseptler var. Biz kimseni rakibi değiliz. Misafirlerin beklentisini yerine getirmek için uğraşacağız. Herşey dahil sisteminde olması gerekenlerin sunumuyla ilgili bir çaba içindeyiz. Örneğin  ısıtmalı deniz suyu havuzumuz var. Misafirler kışın bu tesiste, rahatlıkla yüzebilecekler.


 
TÜM YİYECEK İÇECEKLER MARKALI OLACAK
 
Personelimiz beyaz eldivenlerle çalışacak. Yiyecek ve içeceklerin hepsi markalı olacak. Tesiste bin personel çalışacak. Sahilde şezlonglara servisi başlatıyoruz. 500 yıllık Türk kahvesi mum ışığıyla geliyor. Bunun gibi çok özel hizmetlerimiz olacak.



BALAYI ÇİFTLERİ İÇİN KIRMIZI ÇARŞAFLAR, DANTELLİ YASTIKLAR

9 farklı havuzun bulunacak tesiste, yetkililer pastaneye büyük önem veriyor. Antalya'daki en büyük otel pastanesinde Maxx Royal'e özel çikolatalar satışa sunulacak. 
Antalya'nın en iyi balayı oteli olmayı hedefleyen tesis, kırmızı çarşaflar, dantelli yastıklar ve çiftlere özel restoranlarıyla sevgililere hizmet verecek. Tesisteki havlular akşamları ıslatılıp buzhanede tutulacak ertesi gün misafirlere soğuk havlu servisi yapılacak. Sahilde güneşlenip de güneş yağı yüzünden gözlükleri kirlenen misafirler  de unutulmayacak. Otel personeli, sahilde güneş yağından kirlenen gözlükleri silecek. Numaralı gözlüklerini odasında unutanlara da dereceli gözlük verilecek.



ADAM EVE İLE İSKELE SORUNUMUZ YOK!
 
İlk yıl için yüzde 80 oranında doluluk beklediklerini kaydeden Coşkun, tesisin yapımı sırasında Adam Eve ile ilgili olan iskele sorununun da çözüldüğünü anımsatıyor. Coşkun,

“Aslında Adam Eve ile ilgili olan iskele konusu sorun değildi. Yanlış yapılanmayı değiştirdik. Adam Eve, mevcut iskelesini kendi ihtiyaçları doğrultusunda yerini değiştirdi. Burası sahipsizken yanlış yönlendirme sonucunda iskeleyi bizim araziye koymuşlardı. Biz yapınca ve rica edince bizim iskele ekibinin yardımıyla ileri bir noktaya taşıdılar”



 





Bu Haber 27.03.2011 - 19:54:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Yılgör Demirtaş 28.03.2011 - 09:07

    Hayırlı olsun. ETS group zoru başarabilen bir firma. Acentecilik ile otelciliği aynı klas ve kalitede marka haline getirebilmek kolay bir iş değil. Genelde acentelerin otel kanadı zayıf olur ya da otellerin acente kanadı zayıf olur ama ETS bunun üstesinden kolaylıkla geldi. Gerçi bir çok tema ve konsept otelin açıldığında bu tür yeni konsept iddialarıyla karşılaştık, sonuçları umulan gibi olmayanlar da oldu. Ancak MaxxRoyal'den umutluyuz. Başarır. Hedeflerini yerine getirebilen istikrarlı bir şirket.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.