Mary Hotels, Antalya’daki Sirius Deluxe Hotel’i satın aldı

Mary Hotels, Antalya’daki Sirius Deluxe Hotel’i satın aldı

Mary Hotels, Antalya-Alanya’da faaliyet gösteren Sirius Deluxe Hotel’i satın aldı.


Antalya’daki Mary Palace Hotel ile hizmet veren Mary Hotels, Alanya’daki Sirius Deluxe Hotel’i satın alarak 9. yılını kutluyor.

Mary Palace Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kara yaptığı açıklamada, Avrupa’da tanınan bir marka olarak, sektörde gösterdikleri büyüme hızı ile kapasite artırmaya devam ettiklerini söyledi.

Ramazan Kara, otomotiv sektöründen sonra turizm sektöründe de büyümek istediklerini belirterek, “Ana mesleğimiz 55 yıldır süre gelen otomotiv sektörü oldu. Bu sektörde birçok markanın ana ve spot bayiliklerini yaptık. Bunun yanı sıra tarım-inşaat-beyaz eşya bayilikleri ile beraber ticari faaliyetlerimize devam ettik. Akabinde Antalya’nın bir turizm şehri olmasından dolayı otelcilik sektörüne adım atma kararı alarak ilk tesisimiz olan Mary Palace Hotel’i 9 yıl önce Manavgat Side’de faaliyete geçirdik” dedi.

Mary Palace Hotel’i Avrupa’da tanınan değerli bir marka haline getirme başarısına eriştiklerini ifade eden Ramazan Kara, “Avrupa’da tanınan bir markayız. Bununla beraber sürdürülebilir enerjiye verdiğimiz önemden dolayı, enerji sektörüne girme kararı alarak 2021 yılında Kara Enerji markası ile bu sektörde faaliyet göstermeye başladık. Enerji sektöründe de emin adımlarla büyümeye devam ediyoruz. Son olarak 2024 yılında Alanya bölgesinde bulunan Sirius Deluxe Hotel’i bünyemize alarak Mary Hotels markamızı daha da büyüttük” dedi.

Ramazan Kara, başta turizm olmak üzere faaliyette bulundukları sektörlerde büyümeye devam edeceklerini söyledi.



Bu Haber 01.06.2024 - 10:28:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.