Markus Daldrup Alltours'taki görevinden ayrıldı

Markus Daldrup Alltours'taki görevinden ayrıldı
Alltours Genel Müdürü Markus Daldrup, şirketle yollarını ayırıyor. Alltours'un genel müdürlüğü koltuğuna, yeniden şirketin sahibi Willi Verhuven oturdu.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Almanya'nın 5. büyük tur operatörü Alltous'da üst düzey ayrılık. İki farklı dönemde toplam 15 yıl boyunca Alltours'da çalışan ve 2016 yılından bu yana şirketin genel müdürlük koltuğunda oturan Markus Daldrup'un 2019 yılının sonuna kadar şirketin seyahat acenteleri müdürü olarak göreve devam edeceği belirtildi.

Alltous'u bundan 40 yıl önce kuran ve son birkaç yıldır rutin işlerden elini çeken Willi Verhuven, Daldrup'un sorumluluklarını üstlenecek.

Daldrup'un bir süredir Alltours'u terk eden üst düzey yöneticilerin son halkası olduğu belirtiliyor. fvw'da yer alan haberde, yöneticilerin Verhuven ile anlaşmazlık yaşadığı için şirketten ayrıldıkları iddia edildi.


Bu Haber 12.09.2018 - 15:37:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • MuratGencer 13.09.2018 - 10:11

    67 yaşında bir patron, şirketin tek sahibi, koltuğa oturmaktansa b planı olmalı, c,iddi bir icra kurulu olmalı. Görünene göre Alttours'un geleceği pek de hoş değil. Hem de çok yakında!

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.