''Gerekli olanı değil, daha fazlasını yapmanız için başvuruyorum''

''Gerekli olanı değil, daha fazlasını yapmanız için başvuruyorum''

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Bodrum'daki otelin havuzuna kolunu kaptıran ve boğulmak üzereyken son anda kurtarılan 12 yaşındaki kız çocuğu için Türk yetkililere çağrıda bulundu.


Ailesiyle birlikte tatil yaptığı Bodrum'daki otelde kolu havuzun borusuna sıkışarak ağır yaralanan 12 yaşındaki çocuk için Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Facebook hesabından bir açıklama yaptı.

Türk yetkililerden yardım istedi

Rusya'nın Ankara Başkonsolosluğu'nun yaralanan çocuk ve ailesi ile ilgili elinden geleni yaptığını belirten Zaharova, Rusya Sağlık Bakanlığı'nın da konuyla ilgili devrede olduğunu belirtti. Yaralı çocuğun Rusya'ya nakli için bir video-konferas yapılacağını kaydeden Maria Zaharova, ''Fakat Dışişleri Bakanlığı dahil, Türk meslektaşlarıma gerekli olanı değil daha fazlasını yapmaları için direkt başvuruyorum. Bu, tatili böylesine trajik bir şekilde sonlanan kız için gerekli.'' dedi.

Durumu kritik

Bodum'da bulunan Sunhill isimli tesisin havuzunda yüzen 12 yaşındaki kız çocuğunun kolunu pompa borusuna kaptırdığı ve boğulmak üzereyken sudan çıkarılarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Komada olan çocuğun durumunun kritik olduğu öğrenildi.



Bu Haber 21.08.2019 - 11:52:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.