Manchester -Antalya uçağında ortalık karıştı

Manchester -Antalya uçağında ortalık karıştı

İngiltere’den Antalya’ya gitmek üzere havalanan uçak, bir yolcunun kargaşa çıkarması nedeniyle Viyana’ya zorunlu iniş yaptı.


İngiltere- Manchester’dan Antalya'ya gitmek üzere havalanan Jet2 Havayollarına ait uçakta yer alan bir kadın yolcu kargaşa çıkardı. Yolcunun görevlilere ve diğer yolculara saldırması nedeniyle uçak Viyana'ya zorunlu iniş yapmak zorunda kaldı.

Uçaktaki bir yolcu, İngiltere’de yayın yapan Manchester Evening News’e, bir kadın yolcunun uçuşun sonlanmasına ‘yaklaşık bir saat 20 dakika’ kala rahatsız edici hale geldiğini söyledi. İsmi açıklanmayan kadının, uçakta ağlayan bebeğe sinirlendiği daha sonra da uçağı birbirine kattığı belirtildi. Kadının önce uçuş görevlilerine saldırdığı daha sonra da öfkesini yolculara döndürdüğü hatta bazı yolculara tokat attığı ifade edildi.

Jet2 yaptığı açıklamada olayı doğrularken, yolcu indirildikten sonra uçuşun Antalya’ya başarıyla devam ettiğini açıkladı. Bir Jet2 sözcüsü İngiliz basınına şunları söyledi: ‘Manchester’dan Antalya’ya LS895 uçuşunun bugün erken saatlerde, rahatsız edici bir yolcu yüzünden, Viyana’ya yönlendirildiğini doğrulayabiliriz. Aile dostu bir havayolu olarak, yıkıcı davranışlara sıfır tolerans yaklaşımı uyguluyoruz.’



Bu Haber 23.03.2022 - 16:41:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.