Lüks otelin sahibi ünlü futbolcuyla reklam filmi çekecek

Lüks otelin sahibi ünlü futbolcuyla reklam filmi çekecek
Regnum Carya Golf & Spa Resort'un sahibi ve OPET'in ortağı Fikret Öztürk, İstanbul'daki otel fazlalığından ötürü Koşuyolu'ndaki otel yatırımından vazgeçtiklerini ifade etti. Türkiye'nin turizm gelirlerinin bu yıl beklenenden fazla düşeceğini belirten Öztürk, golf turizminde de büyük gerileme olduğunu söyledi. Öztürk ayrıca, ortağı olduğu OPET için ünlü futbolcu Arda Turan ile yeni bir reklam filmi çekeceklerini açıkladı.


Dünya Kurumsal Golf Turnuvası 2016 Türkiye Finali, geçtiğimiz hafta sonu Antalya Belek’teki Regnum Carya Golf & Spa Resort’ta yapıldı. Milliyet'in haberine göre, turnuvaya ev sahipliği yapan Regnum Carya Golf & Spa Resort’un sahibi ve OPET’in ortağı Fikret Öztürk, “Bu tarz turnuvalarda federasyonlar 12 ila 15 milyon dolar para harcar. Sponsorlardan alır. Biz bu tür turnuvalardan para kazanmayız. Bir de üzerine 1 milyon dolar para veririz” dedi. 

'İSTANBUL'DA OTEL YATIRIMINDAN VAZGEÇTİK'

İstanbul’a otel yatırımı düşünmediğini anlatan Öztürk, “İstanbul’a otel dediğinizde ya merkezde olacak, ya Boğaz’da olacak. Onun dışında otel sayısı epey arttı. Kadıköy Koşuyolu’ndaki arazimize otel yatırımından vazgeçtik” diye konuştu.

'GOLF'TE GECELEME 300 BİNE DÜŞER'
 
Habertürk'ten Serpil Yılmaz'ın haberine göre ise, Türkiye’de golf yatırımlarının yetersizliğine vurgu yapan Öztürk şunları söyledi:

“İngiltere’de 850 golf sahası varken, Antalya’da 20 tane. Ancak dünyanın golf turizminde 5’inci ülkesiyiz. Bu yıl turizm gelirlerimiz 10-15 milyar düşebilir. Golfte 550 bin olan geceleme sayısının da 300 bine düşeceğini tahmin ediyorum. Golf Avrupa’da kulüplerde oynanıyor. O nedenle golfçülere villa satılıyor. Bizde 49 yıllığına kiralanan turizm alanlarında golf yapıldığı için, villa satılamıyor. Akdeniz’de önümüzdeki 5 yılda 100 golf sahası kurulması hedefleniyordu.''

'İLK KEZ SİLAHLI GÜVENLİK ELEMANI BULUNDURMAYA BAŞLADIK'

Antalya’da artan güvenlik önlemlerine de değinen Öztürk “İlk kez silahlı güvenlik elemanı bulundurmaya başladık” diye ekliyor.

ARDA İLE YENİ REKLAM YOLDA

Öte yandan, geçtiğimiz aylarda OPET, FC Barcelona oyuncusu Arda Turan'la bir reklam filmi çekmiş, bu reklam filmi büyük ilgi görmüştü. Fikret Öztürk, Arda’lı yeni reklam filminin müjdesini vererek “Arda’nın reklam katkısının ölçülmesi mümkün değil. Önümüzdeki günlerde oynanacak olan Türkiye-Karadağ hazırlık maçında yeni reklam vizyona girecek. Çok güzel bir reklam hazırladık” dedi.
 
 
 


Bu Haber 23.05.2016 - 10:30:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.