LMX Touristik’in Türkiye’deki temsilcisi Diana Turizm oldu

LMX Touristik’in Türkiye’deki temsilcisi Diana Turizm oldu

Diana Turizm, Alman tur operatörü LMX Touristik’in Türkiye temsilcisi oldu.


Türkiye’de 45 senedir faaliyet gösteren Diana Turizm, Alman tur operatörü LMX Touristik ile yaptığı iş birliği ile markanın Türkiye temsilcisi oldu.

LMX Touristik CEO’su Lars Ludwig ve Diana Turizm  Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul’un yaptığı ortak basın açıklamasında yapılacak işbirliği sonucunda LMX ile Türkiye'ye seyahat edecek tüm yolcuların incoming hizmetlerinin Diana Turizm tarafından sağlanacağı ifade edildi.

2022 sezonunda Türkiye’ye 125 bin misafir getirmeyi hedefleyen LMX, yapılan işbirliği anlaşmasıyla Diana Turizm ile Türkiye pazarında daha da etkin olmayı hedefliyor.

LMX Touristik CEO’su Lars Ludwig ve Diana Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul’un imzasını taşıyan ortak basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

“Gururla ve heyecanla sizleri bilgilendirmek isteriz ki, LMX Touristik ve Diana Turizm olarak Türk turizmine daha iyi ve daha fazla katkı sağlayabilmek için stratejik iş birliği yapmaya karar vermiş bulunmaktayız.

1 Kasım 2022 itibari ile LMX Touristik, Türkiye temsilcisi olarak Diana Turizm ile anlaşmış bulunmaktadır. Bu tarihten itibaren LMX ile Türkiye'ye seyahat edecek tüm yolcuların incoming hizmetleri sadece Diana Turizm tarafından sağlanacaktır.”



Bu Haber 05.08.2022 - 14:16:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.