KKTC'nin ziyaretçi kabul etme şartları belli oldu

KKTC'nin ziyaretçi kabul etme şartları belli oldu
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ülkeye ziyaretçi kabul etme koşulları belli oldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, 8 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında ülkeye giriş yapacak olan (KKTC vatandaşı hariç) ziyaretçilere 14 gün karantina uygulayacak.

Çalışma veya benzeri izinli olanların 14 günlük karantina ücretini kişiler kendileri ödeyecek, Ücret tutarı, konaklama, yemek ve karantina sonrasında yapılacak olan PCR testi de dahil kişi başı 4 bin 400TL olarak belirlendi

1 Temmuz itibariyle karantina uygulamasını sonlandıracak olan KKTC, havalimanlarında katı kurallar uygulamaya başlayacak. Ülkeye gelen yolculardan 2+2 gün öncesinden yapılmış PCR testi istenecek.

Pandeminin seyrine göre 1 Temmuz'da KKTC'ye tarifeli seferlerin başlayabileceği belirtiliyor.



Bu Haber 05.06.2020 - 20:11:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Neslihan genç 15.07.2020 - 08:22

    Abartı filan değil bugu N hava alanından geri döndüm allah cezaları versin ..... test bilet herşey tamam üç gün karantina 3.500 tlf orda ödeme olacakmış böyle bir şey görmedim bileti iptal etmiyor ya gideceksiniz yada parayı vereceksiniz lütfen nuna bir el atılsın böyle birşey yok ......... resmen virüsten nemalanıyorlar allah belanızı versin

  • Özkan çetinkaya 08.06.2020 - 04:13

    Bence bu söylemleri abartıyorlar yok artık denecek yedi sülalesinin temiz raporunu da isteyelim etrafa bir dönün bakın insanlar hangi şartlarda yaşamını idare ettiriyor çalışıyor tabii tuzu kuru olanlar ve fırsatçılar bu virüsten dolayı parasına para kattı ama kefenin cebi yok .

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.