Kilit Hospitality, dünyadaki otel zincirleri arasında 160. sırada

Kilit Hospitality, dünyadaki otel zincirleri arasında 160. sırada
Hotels Mag’in yaptığı raştırmaya göre, Kilit Hospitality Group dünyadaki 325 otel zinciri arasında 160. sırada yer aldı.

Hotels Mag, dünyanın önde gelen otel zincirlerini ele alan bir araştırma yaptı. 325 otel zincirinin bulunduğu araştırmada; Kilit Hospitality Group 160, Crystal Hotels ise 200. sırada yer aldı.

2005 yılında sektöre adım atan Kilit Hospitality Group (KHG), 13 yılda Türkiye'nin en büyük otel zinciri konumuna geldi. Şirketin; çocuk, aile, doğa, lüks, eğlence gibi farklı konseptlerde faaliyet gösteren ve tamamı 5 yıldız kategorisinde olan otellerinde 25 bin yatağı ve 7 bin 500 çalışanı bulunuyor.

“Misafir memnuniyeti” odaklı hizmet anlayışını, her yıl önceki yıldan bir adım daha öne taşımak adına, dinamik bir ekiple çalışan Kilit Hospitality Group’ un en büyük memnuniyeti, gülümseyerek uğurladığı konuklarıdır. Her yıl olduğu gibi 2018 sezonunda da konuklarından aldığı yorumlarıyla birçok ödülle taçlanan tesisler, 2019 sezonu için taptaze ve yenilenen yüzüyle konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Kilit Hospitality Group (KHG), bünyesinde yer alan Crystal Hotels, Nirvana Lagoon Villas ve Amara World Hotels markaları ile Antalya Belek bölgesinde 4 (Crystal Family, Crystal Waterworld, Crystal Paraiso Verde ve Crystal Tat Beach), Kemer bölgesinde 6 (Crystal Flora Beach, Crystal De Luxe, Crystal Aura Beach, Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Amara Dolce Vita Luxury ve Amara Prestige Elite), Side bölgesinde 4 (Crystal Palace Luxury, Crystal Sunrise Luxury, Crystal Sunset Luxury ve Crystal Admiral) ile Bodrum ve Kapadokya'da birer olmak üzere (Crystal Green Bay, Crystal Kaymaklı) toplam 16 tesis ile sektörde faaliyet gösteriyor.


Bu Haber 22.09.2018 - 12:47:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.