Antalya-Kemer'deki otele saldırı

Antalya-Kemer'deki otele saldırı
Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan 4 yıldızlı Club Hotel Beldiana, bir grubun taşlı ve tahralı saldırısına uğradı.


Kemer'in Beldibi mahallesinde bulunan 4 yıldızlı, 300 yataklı Beldiana Club Hotel, bir grubun taşlı ve tahralı saldırısına uğradı. Pandemi nedeniyle kapalı olan otelde bulunan çalışanların korku dolu anlar yaşadığı belirtildi.

beldiana1

‘’Tesisin kendilerine ait olduğunu dikte etmeye çalışıyorlar’’

Otele saldıranların, tesisin daha önceki işletmecileri olduğu ileri sürüldü. Otel işletmesinin avukatı tarafından yapılan açıklamada, tesisin 18 yıldır müvekkili tarafından işletildiği belirtildi. Müvekkilinin 2011 yılında kesinleşen ihaleyle tesisin mülkiyetini aldığını belirten avukat Oğuz Han, daha önceki işletmecilerin farklı zamanlarda tesise geldiğini, kapı ve pencereleri kırarak içeri girdiğini ve personeli tehdit ettiğini ileri sürdü. Önceki işletmecilerin tesisin kendilerine ait olduğunu dikte etmeye çalıştığını ifade eden Han, şimdiye kadar can kaybı yaşanmadığını ancak söz konusu şahısların aynı eylemleri ısrarla sürdürdüğünü söyledi.

beldiana2

‘’Her defasında cesaretlenerek çıktılar’’

Saldırganların şimdiye kadarki eylemleri nedeniyle herhangi bir yaptırıma maruz kalmadığını belirten avukat Oğuz Han, ''Saldırganlar soruşturma süreçlerinden her defasında cesaretlenerek çıktı. Suç işleme iradeleri pekişmiş şekilde hareketlerine devam ediyorlar.'' diye konuştu.



Bu Haber 27.07.2020 - 09:39:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Orhan cakmak 28.07.2020 - 04:17

    Tamamen yanlış anlaşılma istenenden olmuş tamamen yanlış yansitilmis

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.