Katar Turizmden ortaklarını geliştirmek için eğitim programı

Katar Turizmden ortaklarını geliştirmek için eğitim programı

Katar Turizm (Qatar Tourism), küresel seyahat ticaret ortaklarını geliştirmek için çevrim içi eğitim programı, Katar Özel Programını başlattı.


Katar Turizm, küresel seyahat ticareti ortaklarının Katar'ın çeşitli ürün teklifleri hakkındaki bilgilerini geliştirmek ve bu ortaklarına tanınmış bir nitelik sağlamak üzere tasarlanmış yeni, etkileşimli bir çevrim içi eğitim kursu başlattı.

Mevcut Tawash programının yerine geçen uygulama 11 dilde hizmet sunuyor ve Katar'ı uluslararası alanda daha etkin bir şekilde tanıtmak için ticaret ortaklarını bilgilendiriyor.

Her biri Katar'ın sunduğu turizm hizmetlerinin belirli bir yönüne odaklanan ve çeşitli modüllerden oluşan program, katılımcılara esneklik sunarak, sezgisel ve ilgi çekici bir eğitim aracıyla desteklenen her modülü kendi hızlarında tamamlamalarını sağlıyor. Program özellikleri arasında etkileşimli haritalar ve bilgi kontrol sınavları da yer alıyor.

Program, Katar'ın sunduğu turizm hizmetleri arasında yer alan tarih, kültürel miras, turistik atraksiyonlar ve deneyimler gibi çeşitli yönlere odaklanıyor. Kursu tamamlayan ortaklar özel Qatar Specialist teşvikleri alacaklar ve ayrıca güzergahlara, içeriden ipuçlarına, konaklama ve turistik yerler hakkında en son bilgilere kolayca erişebilecekler.

Katar Turizm Uluslararası Pazarlar Başkan Yardımcısı Philip Dickinson “Katar Özel Programı (Qatar Specialist Programme), Qatar Tourism ile birlikte yıllık uluslararası ziyaretçi sayısında önemli bir büyüme elde etmeye ve 2030 yılına kadar yılda altı milyon ziyaretçi ağırlamaya yardımcı olmayı hedefliyor.” açıklamasında bulundu.



Bu Haber 26.07.2022 - 08:32:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.