Karnak Travel turizmcileri Antalya'da bir araya getirecek

Karnak Travel turizmcileri Antalya'da bir araya getirecek

Karnak Travel, 11 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikle turizmcileri Antalya’da buluşturacak.


30 yıla yakın süredir Orta Doğu pazarında faaliyet gösteren bir destinasyon yönetim şirketi Karnak Travel, 11 Ağustos Cuma günü Antalya Flamingo Lara’da düzenleyeceği etkinlikte turizmcileri bir araya getirecek.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Karnak Travel Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ali Abet, şu ifadeleri kullandı:

“Katıldığımız fuarlar, düzenlediğimiz roadshow ve workshopların yanı sıra şimdiye kadar, kendi ülkemizi ve özellikle de Antalya bölgesini tanıtmak ve yaşatmak adına çeşitli Arap ülkelerinden operatörler, acenteler, havayolu şirketleri ve basın mensuplarının katıldığı 1500-2000 kişilik büyük organizasyonlara imza attık. Yaptığımız tüm bu çalışmalarda yanımızda olan, bize inanan ve güvenen otelci dostlarımızın destekleri yadsınamaz.

2022 gibi iyi bir sezondan sonra, bu yıl beklenen sayıların gerçekleşmemesi sektörel olarak hepimizi etkiledi. Yine de elimizden geldiğince morallerimizi yüksek tutmaya ve sezonu en verimli şekilde geçirmeye gayret ediyoruz. Bu şartlar altında biz de Karnak Travel olarak otel yatırımcılarına, çalışanlarına ve dostlarımıza yanlarında olduğumuzu, her şartta onlarla birlik içinde olduğumuzu hissettirmek, ufak da olsa bir çalışma molası vermek ve bir nebze olsun moral bulmak adına bir davet organize ettik. Umarız, titizlikle ve özenle hazırladığımız bu davetle güzel enerjimizi dostlarımıza aktarıp, hep birlikte keyifli bir zaman paylaşırız”



Bu Haber 08.08.2023 - 09:16:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.