Serik'teki halk plajının tahsisi neden kaldırıldı?

Serik'teki halk plajının tahsisi neden kaldırıldı?
CHP Antalya Milletvekili çetin Osman Budak, Serik'te belediyeye tahsisli Kadriye Halk Plajının tahsisinin, Bakan Ersoy'un oteli nedeniyle mi kaldırılmak istendiğini sordu.


TBMM'de devam eden 2020 bütçe görüşmeleri sırasında konuşan Çetin Osman Budak, “ Seçim bölgem Antalya'da, Serik Kadriye'de halkın faydalandığı bir plaj vardı. Antalya Serik Belediyesi Ak Parti belediyesidir, buradaki halk plajı belediyeye tahsislidir, dolayısıyla halka tahsislidir ancak bu alan şu anda tahsisin kaldırılması tehdidiyle karşı karşıya” diye konuştu.

Halkın plajlarının yağmalandığı bir durum söz konusu

Bu plajın yanında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un oteli olduğuna dikkat çeken Budak, “Sayın Bakan, bu otelin alanını genişletmek üzere buranın tahsisinin kaldırılıp kaldırılmadığı konusundaki iddialara cevap vermek durumundadır. Halkın plajlarının şu anda Antalya'da, Muğla'da, Aydın'da yağmalandığı bir durum söz konusudur. Halk denize girebilecek bir karış yer bulamamaktadır. Bununla ilgili Sayın Bakandan cevap bekliyoruz” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 13.12.2019 - 13:41:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Heryere Eşit 18.12.2019 - 11:12

    Konyaaltı Sahilindeki otellerde kıyıdaki alanları kullanamıyor, Sahil Antalya Yaşam projesinden o yerleri kiralaması gerekiyor! sahili komple birine verildiği için. Aksu Kundu Kemerağzında durum aynı. Aksu Belediyesi hiç ses çıkartmıyor! Hatta Kocaman siteler duvarlarını yıkmış ve araçpark alanlarını dükkana barakalara kulubulere cevırmıs! Aksu beledıyesı neden ses cıkartmıyor? Kundu Turizm alanında derme catma yuzlerce dukkan yer alıyor Ne buyuksehır nede aksu beledıyesı karısmıyor! Otel ıcerısınde yuzbınlerce kıra verılıyor, veya otel karsısında resmı ıskanlı dukkanlara kıralar verılıyor, adamlar apartmanların altındakı otoparkı dukkana kafeye cevırmıs acentecılık hanutculuk arac kıralama transfer bısıklet kıralama yapıyor! neden Aksu Beledıyesı Halil Şahin bu yerlere karışmıyor!

  • Ramazan 14.12.2019 - 06:37

    Bu halk nerede denize girecek Halk olarak bu kabul edilemez bir durumdur

  • Mehmet Vural 14.12.2019 - 04:12

    Bütün sahillerimiz yağmalandı ne yazık ki Manavgat-Side'de biz denize girecek yer bulamıyoruz. Bu halk vatanı için her şeyi yapsın ve politikacılarımız halkın yerlerin parsel parsel satsın.

  • Eyüp Sultan Deveci 13.12.2019 - 10:18

    Işiniz gücünüz çamur be. Bir şeyi söylerken bi araştırın Mehmet Ersoy babamın oğlu değil ama işin içine iftiranız mi diyem cahilliginiz mi bilmiyorum . Kadriye de bi defa adamın oteli yok bu bir. Belekte olan oteli de beach parkın yani değil bu iki üçüncüsü ise işinize bakın boş işlerle uğraşmayın. Kanal istanbul gibi bi projeye karşı gelen zihniyetten ne beklenir ki..

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.