Kaan Kavaloğlu: Hollanda ve Avrupa’da Türkiye talebi yükselecek

Kaan Kavaloğlu: Hollanda ve Avrupa’da Türkiye talebi yükselecek

Hollanda’da düzenlenen Vakantiebeurs Utrect Turizm Fuarında açıklamalrda bulunan AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu, 2024 yılında Hollanda ve Avrupa’da Türkiye talebinin yükseleceğini ifade etti.


Hollanda’da düzenlenen Vakantiebeurs Utrect Turizm Fuarı, 10 Ocak’ta kapılarını açtı. Fuar 14 Ocak’a kadar sürecek fuara, Türkiye 200 metrekarelik bir stantla katıldı. Utrect Turizm Fuarı’na hem stant hem de bireysel olarak katılım sağlayan Türk turizmciler, 2024 sezonu için başta Hollanda ve Belçika olmak üzere Avrupa pazarı için çalışmalarını fuar boyunca sürdürecek.

Fuarda TÜROFED Başkanı Erkan Yağcı, AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu, AKTOB Yönetim Kurulu üyeleri Zafer Alkaya, Mehmet Tümbül, Ahmet Çevik ve Tolga Kilit’te temaslarda bulunuyor.

Fuara katılım sağlayan AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Corendon Yönetimi ile bir araya geldiler. Kavaloğlu fuara ilişkin yaptığı değerlendirmede; “Hollanda pazar hacmi şu anda Türkiye ve Antalya’nın mevcut pazar payından çok daha büyük potansiyele sahip. Avrupa’da kişi başı gelir düzeyinin en yüksek olduğu ülkelerden birisi. Pazarı domine eden tur operatörleri ve havayolları ile görüşmelerimizi fuar boyunca sürdüreceğiz. İlk gün yaptığımız görüşmeler 2024 yılında Hollanda ve Avrupa’dan talebin yükseleceği yönünde. Türkiye ve Antalya’nın Hollanda’dan daha fazla ziyaretçi çekmesi yönünde de TGA ile tanıtım faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.” dedi.

Fuarın ilk gününde, Türkiye Cumhuriyeti Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal, Amsterdam Başkonsolosu Mahmut Burak Ersoy, Eski Hollanda Kültür Bakanı Günay Uslu stantlara ziyaret gerçekleştirdi.

Fuara Türkiye’den çok sayıda otelin katılımı dikkat çekti. Türkiye standı dışında Corendon, kendi standıyla fuarda yerini aldı.

Türkiye’den turizm profesyonellerinin yoğun bir katılım sağladığı fuarda Türkiye standına olan ilgi 2024 yılına yönelik olumlu sinyaller veriyor.



Bu Haber 11.01.2024 - 18:50:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.