‘2020 hedefimiz daha da büyük’

‘2020 hedefimiz daha da büyük’

Jolly gelenekselleştirdiği “Acenteler Zirvesini” Antalya’da gerçekleştirdi.


Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Jolly Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, Jolly Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Figen Erkan ve tüm departman müdürlerinin ev sahipliğinde Antalya Calista Luxury Resort Otel’de 3 gün süren büyük buluşmaya Türkiye’nin her noktasından toplamda 200’e yakın acente katıldı.

Türkiye’nin önde gelen tur operatörlerinden Jolly, 2019 performansını kutlarken, düzenlediği törenle tüm acentelere teşekkür plaketleri takdim etti. Zirveye Jolly’nin yeni lanse ettiği sürdürülebilirlik yatırımı “Mirasım Türkiye” bilinçlendirme kampanyası damga vurdu.

'2020 hedefimiz daha da büyük'

 2019 yılının Jolly için önemli gelişmelerin yılı olduğunu ifade eden Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, tüm zorluklarına rağmen yılı büyüme ile kapattıklarını belirterek tüm iş ortaklarına teşekkür etti. 2019 yılı sonunda başlattıkları “Mirasım Türkiye” kampanyası ile ilgili duydukları heyecanın altını çizen Vardar  2020 hedeflerinin daha büyük olduğunu kaydetti. Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış acentelerin bu başarı tablosunun mimarları arasında yer aldığını vurgulayan Vardar, 2020’de de her yıl olduğu gibi başarı grafiğini daha da yükselteceklerini ve büyümeye devam edeceklerini dile getirdi.

Jolly_Mete_Vardar



Bu Haber 15.01.2020 - 18:52:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.