Jolly Tour, 25. yılında yurt dışı turlara koşulsuz iptal sigortası başlattı

Jolly Tour, 25. yılında yurt dışı turlara koşulsuz iptal sigortası başlattı
Bu yıl 25'inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Jolly Tur, bir basın toplantısıyla 2012 hedeflerini açıkladı. Yüzde 40 büyümeyi hedeflediklerini belirten Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, yurt dışı turlarda Türkiye'de ilk kez seyahat güvence paketini başlattıklarını açıkladı


İstanbul The House Cafe'deki basın toplantısına, basın mensupları büyük ilgi gösterdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, çeyrek asrı geride bıraktıklarını artık ayaklarının yere daha sağlam bastığını söyledi.



Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan ise 25'inci yılda müşterileri sürpriz hediyelerin beklediğini söyledi. Figen Erkan,  "Jolly Tur'dan tatil satın alan 10 çifte yurt içi otellerde tatil, 10 çifte kültür turu, 5 çifte yurt dışı turu ve ayrıca 25 çift yurt içi, yurt dışı gidiş dönüş uçak bileti kazanma şansı yakalayacak. Hediyelerin tatil ile de sınırlı değil.  iPad 2, i-Phone 4S ve her rezervasyon için 50 TL indirim kuponu gibi çok geniş bir yelpazede sürprizler Jolly Tur misafirlerini bekliyor" diye konuştu.



Yurt Dışı Turlar Müdürü Tolga Tekin ise geçen sene başlattıkları Yurt dışı Erken Rezervasyon uygulamasını bu yıl 16 Ocak itibarıyla başlatacaklarını açıkladı. Tekin, "Yenilik olarak Türkiye'de ilk defa seyahat sigorta paketini yurt dışı turlarda uygulamaya koyuyoruz. Müşteriler tatile çıkmalarına bir-iki gün kala seyahatlerini iptal edebilme imkânına sahip olacaklar. Seyahat Güvence Paketi ile müşterilerimizi garanti altına alacağız. 2011'de 70 bin kişiyi yurt dışına götürdük. 2012 hedefimiz ise 100 bin kişi taşımak. Yüzde 50'ye yakın büyüme hedefliyoruz." dedi.

Jolly Tur İç Turizm Müdürü Can Mergen de şu bilgileri verdi;



"2011'de 285 bin pax'lık kotamızın önemli bir kısmını iç pazar oluşturmuştu. 2012'de ise iç pazarda 240 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu sayının yüzde 50'si olan 120 bin kişiyi ise erken rezervasyon kampanyası kapsamında tatile çıkartmak istiyoruz. Erken rezervasyon kampanyamız bu yıl bir ay öne çekilerek 10 Aralık'ta başladı. Yüzde 40'a varan indirimlerle tüketicilere uygun fiyatlı tatil sunmayı hedefliyoruz."

Kültür Turları Müdürü Kerem Gökçe de kültür turlarında 2011'i lider olarak kapattıklarını söyledi. Gökçe,  48 olan kültür turu destinasyon sayısını 65'e yükselttiklerini söyledi.

75 TL - 1500 TL fiyat aralığında kültür turları sattıklarını kaydeden Gökçe, Ankara, İstanbul, İzmir dışındaki bölgelerden de otobüslerle turlar düzenleyeceklerini söyledi. 2011'de yüzde 25 büyüme kaydettikleri kültür turlarında 2012 içinse hedefin yüzde 35 büyümek olduğunu söyledi.. 

Gökçe, Antakya, Antep ve Urfa'ya haftasonuna özel gurme turları düzenleyeceklerini ve Anadolu'dan İstanbul'a yönelik alışveriş turlarına da yer vereceklerini ifade etti.

Jolly Tur Kıbrıs Departman Müdürü Reyhan Karacık da, 2011'de Kıbrıs destinasyonun yüzde 30'luk ciro artışı sağladığını kaydetti. Karacık,
erken rezervasyon döneminde Kıbrıs Otelleri'ne yüzde 30 indirimli rezervasyon sağladıklarını bildirdi.

Jolly Tur Pazarlama Müdürü Umut Dereli ise online pazarlama alanındaki yatırımları artırdıklarını söyledi. Develi, şirket olarak nitelikli personel yetiştirilmesi için Jolly Akademi adlı bir projeyi hayata geçirdiklerini sözlerine ekledi.



Bu Haber 06.01.2012 - 13:47:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • TÜKETİCİ 17.01.2012 - 06:52

    HAYAL GÖRÜYORLAR YURTDIŞI TURLARDA İPTAL SİGORTASI UYGULAYAN BİR ÇOK ACENTA VAR. PİYASAYI ARAŞTIRIN BİRAZ.

  • Tolga Cömertoğlu 15.01.2012 - 06:35

    Bravo Mete Vardar kalitene güvenin arkasında garantiyle duruorsun tebrik ederim güzel dostum Saygılarımla Tolga Cömertoğlu

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.