29 Ekim’de kimseye söz vermeyin!

29 Ekim’de kimseye söz vermeyin!
29 Ekim’de kimseye söz vermeyin çocuklarınızda birlikte güvenle katılabileceğiniz Jolly’nin  kültür turlarıyla sonbaharın en özel rotalarını keşfetmeye gidiyoruz.

29 Ekim tatilinde Türkiye’yi keşfe çıkmanın tam sırası. Jolly ile sosyal mesafenizi koruyabileceğiniz, hijyen ve güvenlik önlemini üst düzeyde tutulan Jolly’nin kültür turlarıyla; ister kendi aracınızla temassız tur deneyimi yaşayabilir, isterseniz de yarı kapasite ile gerçekleştirilen turlara katılabilirsiniz. Üstelik temassız kültür turlarıyla kendi aracınızla katılıp, özel aplikasyon ile tur rehberlerini dinleyebilirsiniz.

İşte Jolly’nin 29 Ekim tatilini ailenizle geçirmeniz için önerdiği rotalar…

Kapadokya Turu, Batı Karadeniz Turu, Çocuklu Ailelere Özel Eskişehir&Odunpazarı, Çocuklu Ailelere Özel Kapadokya Turu, Kuşadası & Pamukkale Turu, Çocuklu Ailelere Özel Ankara Anıtkabir Turu, Safranbolu & Yedigöller & Amasra & Akçakoca Turu, Ege'nin Saklı Köyleri Turu, Uçaklı Hatay Turu, Uçaklı Van Gölü&İshak Paşa Sarayı Turu, Uçaklı Gap Turu, Uçaklı Mardin Turu ve Uçaklı Doğu'nun Hazineleri Turu , Günübirlik Maşukiye & Sapanca & Ormanya turu 159 TL’den  başlayan fiyatlarla birbirinden muhteşem rotalarını keşfetmek için sizi bekliyor.



Bu Haber 07.10.2020 - 10:52:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.