Jet2holidays tarihinin en büyük Türkiye programını hazırladı

Jet2holidays tarihinin en büyük Türkiye programını hazırladı

Jet2holidays, Türkiye'de deprem sonrası düşen talebi artırmak amacıyla 2023 yılı VIP konferansını Türkiye'de yapacağını duyurdu.


Turizm Güncel – Dış Haberler

Jet2holidays, şubat ayında yaşanan deprem sonrası Türkiye'ye olan seyahat talebini artırabilmek için 2023 yılı VIP konferansını Türkiye'de yapmaya karar verdi. Operatör, yıllık VIP konferansını en son 2018 yılında Türkiye'de gerçekleştirmişti.

Şirket, ülkeye olan bağlılıklarını göstermek ve seyahat acentelerine ülkenin tüketicilere sunduğu imkanları göstererek ülkenin seyahat talebini artırmak için bu kararı aldıklarını açıkladı. 27-30 Kasım tarihleri arası gerçekleştirilecek konferansa, 350'ye kadar delege ve üst düzey seyahat acentesi katılacak.

Karar, şirket tarafından bağımsız acentelerle olan ilişkileri ilerletmek için oluşturulan ''acente ilişkileri müdürlüğü'' pozisyonuna Alan Cross'un atanmasından 24 saat sonra alındı.

Şirketin 20 kişilik satış ekibi, seyahat acentelerini ve CEO Steve Heapy başta olmak üzere şirketin yönetici kadrosunu Türkiye'de ağırlayacak.

“Mevcut talebi canlandırmak için elimizden geleni yapacağız”

Alan Cross konuyla ilgili “Jet2holidays yıllık VIP konferansı, bu yıl uzun bir aradan sonra ilk defa spesifik bir destinasyonda yapaacak. Bu spesifik destinasyon Türkiye'den daha iyi neresi olabilir? Burası, herkesi bir şekilde kendine çekebilen bir destinasyon ve bunu kasım ayında acente ortaklarımıza göstereceğiz. Yaşanan trajik olaylar ülkenin seyahat talebini geçici olarak düşürmüş olsa da, tatilcilerin ülkeye tekrar dönmek istediğinden şüphemiz yok. Mevcut talebi canlandırıp ülke ekonomisine destek olmak için elimizden geleni yapacağız.'' açıklamasını yaptı.

“Türkiye için şu ana kadarki en büyük satış programımızı hazırladık”

CEO Steve Heapy ise yaptığı açıklamada “Yıllık VIP konferansımızı Türkiye'de gerçekleştirecek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Acente ortaklarımızla ortaklık anlayışımızı tartışırken bir yandan da onlara bu ülkenin tüketicilere sunduğu imkanlardan bahsedeceğiz. Biz Türkiye'deki en büyük İngiliz tur operatörüyüz. Türkiye için şu ana kadarki en büyük satış programımızı hazırladık ve bu yılki yıllık VIP konferansının turizm talebini artırmak için çok iyi bir yol olacağını düşünüyoruz. Yılın başında, bağımsız seyahat acentelerini işimizin merkezine koyma tutumumuzu devam ettireceğimizin sözünü vermiştik ve şu an da aynı ruhla, bu yılki konferansın şimdiye kadarki en iyi ve en büyük konferans olacağına dair söz veriyoruz. Partner2Success stratejimiz her zamankinden daha güçlü, her zamankinden daha başarılı ve Türkiye'deki konferansımızda, acente ortaklarımızla olan bağımızı güçlendirmek için uğraşacağız.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de yapılacak diğer seyahat konferansları

Jet2holidays yıllık VIP konferansı, Türkiye'de bu yıl yapılacak olan son konferans. Mayıs başında Antalya'da yapılacak olan Global Sustainable Tourism Council konferansı, Haziran başında İstanbul'da yapılacak olan Annual General Meeting & World Air Transport Summit konferansı ve İngiltere Seahat Acebteleri Birliği (ABTA) tarafından ekimde Bodrum'da yapılacak olan Travel Convention konferansı bu yıl Türkiye'de yapılacak olan diğer konferanslar.



Bu Haber 10.04.2023 - 19:37:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.