Jet2Holidays 270 bağımsız acenteyi Antalya'ya getirdi

Jet2Holidays 270 bağımsız acenteyi Antalya'ya getirdi

İngiltere'de agresif bir büyüme stratejisi izleyen Jet2Holidays, bağımsız acenteler için düzenlediği yıllık konferansını Türkiye'de yapıyor.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Türkiye kapasitesinde büyük artışlar yapan ve hızlı bir büyüme stratejisi izleyen Jet2Holidays bağımsız acenteler için düzenlediği yıllık konferans için 270 bağımsız satış acentesini Antalya'ya getirdi.

Jet2Holidays, Gloria Golf Resort'te düzenlenen konferansta ayrıca, bağımsız acentelerin işlerini büyütmeleri ve fırsatlardan daha iyi yararlanmaları için yeni bir girişim başlattığını duyurdu.

Geliştirdiği yeni rezervasyon kapsülünü bağımsız acentelere tanıtan şirket, aynı zamanda ortak pazarlama ve markalaşma konularında da acentelere destek verecek.

REKABET SATIŞ ACENTELERİNE DE YANSIMIŞTI

Jet2Holidays geçtiğimiz yıl İngiltere pazarında TUI ve Thomas Cook ile çetin bir rekabete girmiş ve rekabet satış acentelerine de yansımıştı. Seyahat pazarının iki dev oyuncusunun acente zincirlerine 'Jet2'nun ürünlerini satmayın' şeklinde baskı yaptığı iddiaları üzerine şirket, bağımsız acentelere çağrı yaparak bu iki şirketin ürünlerini satmamalarını istemişti.

Jet2'nun bağımsız acentelerle geliştirdiği yeni iş birliği dönemi, şirketin acente ağı alanındaki zayıf pozisyonunu güçlendirme amacı taşıyor.



Bu Haber 27.11.2018 - 13:17:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.