Jet2’dan Türkiye uçuş tarihine ilişkin açıklama

Jet2’dan Türkiye uçuş tarihine ilişkin açıklama
İngiliz hükümetinin son seyahat kararları sonrası İspanya ve Portekiz'deki ki destinasyonlara yoğun talep alan İngiliz tur operatörü ve hava yolu şirketi Jet2, Türkiye ilgili de açıklama yaptı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

İngiliz hava yolu şirketi ve tur operatörü Jet2, hükümetin yeşil listeye dahil ettiği Balear Adaları (İspanya), Madeira (Portekiz) ve Malta'ya dönük satışlara başladı.

Gözden geçirilecek

Jet2 diğer yandan, halihazırda İngiltere'nin kırmızı listesinde bulunan Türkiye'ye dönük uçuşları 22 Temmuz’da başlatacağını açıklamıştı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, İngiliz hükümetine seyahat güncellemeleri doğrultusunda gözden geçirilecek.

‘’Başka destinasyonların da yeşil listeye eklenmesi gerekiyor’’

Jet2 ce Jet2 Holidays CEO'su Steve Heapy, İngiliz hükümetini sözünde durmaya ve seyahat kararları alırken bilimsel bilimsel verileri takip etmeye davet etti. Heapy, ''Yeşil listeye başka destinasyonların da eklenmesi gerektiğine inanıyoruz.'' dedi.

Türkiye uçuşlarının başlama tarihini birkaç hafta içinde gözden geçireceklerini açıklayan Steve Heapy, ''Çünkü, 22 Temmuzda uçuşlara yeniden başlayacağımızı açıkladığımız Türkiye şu anda kırmızı listede. Türkiye uçuşlarının başlama tarihini hükümetin seyahat güncellemelerine paralel olarak gözden geçireceğiz.’’ ifadelerini kullandı.



Bu Haber 28.06.2021 - 08:53:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Duygu esenyel 02.07.2021 - 11:04

    İ giliz başbakanı yeter ama ne bu düşmanlık Türkiye sana ne ysptıyahu aç artık kapıları ben 70 yaşındayım torunlarıma görmeme engel oluyorsun buna hakkın yok seneye çıkarmıyor bilmem torunlarıma hasret ölürsem hakkımı helal etmem sana Allaha havaledrrim seni yeter ama sen evlat sahibi degilmisinana bava olmadınmı hasret nedir bilmezmisin vebalini alma yazıktır günahtır elini vicdanına koy torunlarından beni ayorıyorsın hakkım helal etmem ah ederim benim gibi ne anaları hasret koydun evlatlarına bu sana yakışıyordu bir başbakan olarak birde birayagın Türk nasıl olacak bu insafsızlık merhametsizlik vicdansızlık alın ya öldürün beni siz öldüremezsiniz ben intihar edecem dayanamıyorum artık yeteeerrrrrerrrrrrrrrrrrre yeter özgürlük istiyorum hürriyetini istiyorum benim bir suçum yok yasaklı yaşamak istemiyorum insan gibi yaşamak istiyorum yeteeeeeeeeeeeeerrr....

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.