Jet2'dan Antalya, İzmir, Dalaman ve Bodrum'a güzel haber

Jet2'dan Antalya, İzmir, Dalaman ve Bodrum'a güzel haber
İngiltere'nin önde gelen hava yolu şirketi ve tur operatörü Jet2, İngiltere'de bir noktadan daha Türkiye'deki 4 turizm bölgesine uçuş başlatıyor.

TurizmGüncel - Özel

İngiltere'nin Bristol Havalimanı'nda yeni merkez açan Jet2, bu havalimanından Türkiye'de Antalya, İzmir, Dalaman ve Bodrum'a da uçuş başlatacak. İşte başlatılacak uçuşların detayları:

Dalaman-Bristol

Bristol-Dalaman uçuşlarını 2 Nisan'da haftada bir uçuşla (cuma günleri) başlatmayı planlayan Jet2, mayıs ve haziran aylarında uçuş sayısını haftada ikiye (pazartesi, cuma) çıkaracak. Temmuzda haftada 3 (pazartesi, perşembe, cuma), ağustosta ise haftada 4 (pazartesi, salı, perşembe ve cuma) uçuş yapacak olan şirket, eylül ve ekim aylarında ise uçuş sayısını yeniden haftada 2'ye (pazartesi cuma) düşürecek ve uçuşlar 29 Ekim'e kadar sürecek.

Bristol-İzmir

İzmir-Bristol hattını ise 25 Mayıs'ta açacak olan Jet2, haftanın bir günü (salı günleri) yapacağı uçuşları 26 Ekim'e kadar sürdürecek.

Antalya-Bristol

Jet2, 2 Nisan'dan itibaren Antalya-Bristol uçuşlarını da başlatıyor. Nisan ayında haftada iki uçuşla (pazartesi, çarşamba) seferlere başlayacak olan şirket, mayıs ayında sefer sayısını haftada 3'e (pazartesi, çarşamba, cuma) yükseltecek. Kasım sonuna kadar Antalya-Bristol arasında haftada 3 uçuşla devam edecek olan Jet2, aralık ayında ise haftada tek uçuş yapacak ve uçuşları 31 Aralık'a dek devam ettirecek.

Bodrum-Bristol

Jet2'nun bu sezon Bristol'den uçuş başlatacağı Türkiye'deki bir diğer destinasyon ise Bodrum. Bodrum uçuşlarını 5 Mayıs'ta başlatmayı planlayan Jet, haftada 2 sefer yağacağı uçuşları ekim sonuna kadar devam ettirecek.



Bu Haber 23.01.2021 - 09:42:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mohamed Errahmani 23.01.2021 - 08:08

    Hello I want to working for animation in turkey because I work already in Morocco I have experience to this job

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.