İşte Titanic Mardan'ın Rusya performansı ve 2024 beklentisi

İşte Titanic Mardan'ın Rusya performansı ve 2024 beklentisi

PEGAS Touristik ile Titanic Mardan Palace, Rusların Türkiye'deki premium ürünlere dönük talebi, 2024 beklentileri ve sonbahar-kış dönemi fiyatları ile ilgili Rus acenteleri bilgilendirdi.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Lüks tatil ürünleri satan seyahat acenteleri ile Moskova'da bir araya gelen PEGAS Touristik ve Titanic Mardan Palace temsilcileri hem sonbahar dönemine hem de 2024 yaz sezonuna ilişkin beklentilerini paylaştı.

Toplantıda konuşan PEGAS Touristik temsilcisi, şirketin lüks otel kataloğu olan PEGAS Select'te 29 otel bulunduğunu ve bunlardan birinin de Titanic Mardan Palace olduğunu belirtti.

Toplam doluluğun yüzde 40’ı İngiltere ve Rusya’dan sağlandı

Titanic Mardan'ın Rusya ve BDT ülkeleri satış departmanı müdürü Ekaterina Romanova ise 2023 sonuçlarının mükemmel olduğunu belirterek, otele en fazla turisti getiren tur operatörünün PEGAS olduğunu ifade etti. Bu yılın sayılarının iyi olduğunu ancak buna rağmen geçen yılın sayılarına ulaşılamadığını kaydeden Romanova "2023 sezonu talep endişesi nedeniyle zor geçti. Haziran ayı idare ederdi. Temmuz ve ağustos aylarında ise güven oluştu. Ancak zaman zaman düşüşler yaşandı. Doluluklar genel olarak iyiydi. Otelimizdeki toplam doluluğun yüzde 40'ını İngiliz ve Rus misafirler oluşturdu." dedi.

Eylül ayı dolu, ekim yüzde 100’e yaklaştı

Rusya pazarında 2024 beklentilerinin de pozitif olduğunu ifade eden Ekaterina Romanova, 2024 yılında fiyatların 2023 yılından düşük olmasının muhtemel olduğunu söyledi.

Otelin eylül ayının dolu olduğunu ekim doluluğunun is yüzde 100'e yaklaştığını açıklayan Romanova "Titanic Mardan Palace'a Ruslardan da talep var. Yılbaşı tatili için şimdiden rezervasyon almaya başladık. Otelimiz 1 Kasım'dan itibaren kış çalışma sistemine geçiyor. Aslında her şey havaların gidişatına bağlı. 1 Kasım'dan itibaren fiyatlar düşük sezon değerlerine düşecek." diye konuştu.

 “Sezon kasım ortasın kadar uzayabilir”

PEGAS Touristik yetkilisi ise 1 yıldan uzun süredir 'Pegas Select' kataloğunu geliştirdiklerini ve hem acentelerle hem de bu konsepte tatile giden turistlerle yapılan çalışmaları sürekli iyileştirdiğini bildirdi. Antalya'daki lüks otellere dönük talebin arttığına işaret eden yetkili, "Geçen yılla kıyaslarsak, şu anda bile Türkiye'deki üst segment ürünlere dönük talepte artış var. Bu da sezonun bu yıl kasım ortasına kadar uzamasının muhtemel olduğunu gösteriyor." ifadelerini kullandı.

İşte sonbahar ve yılbaşı fiyatları

Peki eylül ve ekim ayları ile yılbaşında Titanic Mardan Palace'da fiyatlar nasıl olacak? Verilen bilgiye göre iki kişi her şey dahil bir hafta tatil 27 Eylül'de 298 bin ruble (3 bin 50 dolar), 30 Ekim'de 219 bin ruble (2 bin 250 dolar), 25 Aralık'ta 247 bin ruble (2 bin 530 dolar) ve 30 Aralık'ta 287 bin (2 bin 950 dolar) ruble dolayında olacak.



Bu Haber 05.09.2023 - 11:44:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.