İşte Mısır'daki 4 ve 5 yıldızlı otellerin minimum satış fiyatı

İşte Mısır'daki 4 ve 5 yıldızlı otellerin minimum satış fiyatı
Mısır Turizm Bakanı Khaled al-Anani, Mısır otellerinin Rusya pazarındaki satış fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Mısır Turizm Bakanı Khaled al-Anani, şu anda haftalık 700-dolar olan Mısır'daki her şey dahilleri otellerin satış fiyatının, charter uçuşların başlaması durumunda daha da düşeceğini açıkladı.

RIA Novosti haber ajansına konuşan Khaled al-Anani, Mısır'a gelen turist sayısını artırmayı hedeflediklerini, ancak salgının ortaya çıkardığı belirsizlik nedeniyle bunun ne zaman olacağını kestiremediklerini kaydetti.

4 yıldız 28, 5 yıldız 40 dolardan başlayacak

Mısır'da oteller için taban fiyat belirlediklerini açıklayan Khaled al-Anani, 1 Kasım'dan itibaren gecelik konaklamanın 4 yıldızlı otellerde 28 dolar, 5 yıldızlı otellerde ise 40 dolardan az olamayacağını duyurdu. Bu şekilde otellerdeki kalite ve servisi korumayacaklarını kaydeden Mısırlı Bakan, aynı zamanda epidemiyolojik güvenlik kurallarına da uyulacağını ifade etti.

3 bini aşkın otelin yalnızca 830’u işletmeye açıldı

Ülkedeki 3 bini aşkın otelden sadece 830'unun işletme izni alabildiğini duyuran Anani, bu işletmelerin tüm standartları sağladığını ve çalışanlarını aşıladığını söyledi.

Yıl sonuna adar 40 milyon Mısır vatandaşını koronaya karşı aşılamış olmayı hedeflediklerini açıklayan Khaled al-Anani, resort bölgelerindeki aşılamanın ise tamamlanmak üzere olduğu bilgisini paylaştı.

Hatırlatma: Rusya Mısır'ın turizm bölgeleri Hurghada ve ve Şarm El Şeyh'e sınırlı sayıda tarifeli uçuş verdi. Charter uçuşlar yapılamadığı için Mısır paket tur fiyatlarının yüksek olduğu belirtiliyor.



Bu Haber 11.09.2021 - 16:31:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.