İşte EasyJet, Jet2 ve TUI İngiltere'nin 2024 beklentileri 

İşte EasyJet, Jet2 ve TUI İngiltere'nin 2024 beklentileri 
İngiltere'nin en büyük üç tur operatörü TUI, Jet2 Holidays ve EasyJet Holidays'in yöneticileri, 2024 sezonundan umutlu.

Turizm Güncel - Dış Haberler 

İngiltere'nin en büyük üç tur operatörü Jet2 Holidays, TUI İngiltere ve EasyJet Holidays'in CEO'ları Travel Weekly'nin "Seyahatin Geleceği Konferansı 2023"e (Future of Travel Conference 2023) katılarak 2024 sezonuna ilişkin beklentilerini paylaştı. Şirketler, sektörün toparlanmasını tehdit eden birçok engele rağmen 2024'te bereketli bir sezon bekliyor. 

TUI ve Jet2 Holidays İngiltere pazarında 2024 için tarihlerinin en büyük yaz sezonu programını oluştururken, 2023'te yolcu kapasitesini iki katına çıkaran EasyJet Holidays 2024'teki güçlü büyüme planının çerçevesini açıkladı.

Jet2 Holidays CEO'su Steve Heapy: Şirket olarak kendimizden eminiz

Son yıllarda itibar kaybı yaşayan seyahat sektörünün nicelikten çok niteliğe odaklanması gerektiğini belirten Jet2 ve Jet2 Holidays CEO'su Steve Heapy, "En önemli şey müşterinin harika bir deneyim yaşamasıdır. Müşteriler son birkaç yılda zor zamanlar geçirdi ve bazı şirketler müşterilerine çok kötü davrandı. Sektör olarak telafi etmemiz gereken ciddi bir itibar kaybımız var. Güvenilir şirketlerin müşteri kazanmaya odaklanmak yerine kaliteye odaklanması lazım. Yaz sezonu için kapasite artırmanın doğru karar olup olmadığını 2024 yılının ekim ayına kadar bilemezsiniz. Ancak biz şirket olarak kendimizden eminiz." dedi.

TUI İngiltere CEO'su Andrew Flintham: Hemen her destinasyonda kapasite artırdık

TUI İngiltere & İrlanda CEO'su Andrew Flintham ise şirketin belli bir destinasyonda veya ürün segmentinde değil, sektördeki olumlu yükseliş trendinden yararlanarak sektörün her alanında büyümeyi hedeflediğini söyledi. Flintham "Hemen her destinasyonda kapasite artışına gittik. Atılım yapılacak birkaç noktaya değil, sektörün geneline odaklandık. Steve Heapy'nin de dediği gibi, belki kapasite artışının işe yarayıp yaramadığını sezon sonuna kadar net bir şekilde bilemeyeceğiz ancak ocak ayına kadar bazı göstergeler elde etmiş olacağız. Ancak son dakika talebinin devam ettiğini gördük ve bu konuda yapılan araştırmalar da olumlu. Ek kapasite uygun bir talep oluşmasını umut ediyoruz. Pazarda ulaşabileceğimiz maksimum seviyeye ulaşmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

EasyJet Holidays CEO'su Garry Wilson: 2024 sezonu parlak

2020 yılından bu yana beklentilerin üzerinde bir büyüme sergileyen EasyJet Holidays'in CEO'su Garry Wilson da 2024'ün parlak olduğunu belirtti. Wilson "Aramalardan, araştırmalardan ve acentelerin bize söylediklerinden talebin iyi olduğunu görüyoruz. Müşteriler gelecek yıl da tatile gitmek istiyor.” dedi.


Bu Haber 27.09.2023 - 10:54:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.