İstanbul’da 19 milyon liraya icradan satılık otel

İstanbul’da 19 milyon liraya icradan satılık otel

İstanbul-Ataşehir’de bulunan A11 Hotel’in faaliyet gösterdiği bina icradan satışa çıkarıldı.


TurizmGüncel

Turizmdeki kriz nedeniyle satışa çıkarılan otellere her gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak, İstanbul’un Ataşehir ilçesinde bulunan A11 Hotel’in bulunduğu bina İstanbul Anadolu 7. İcra Dairesi tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Üç bodrum + zemin + 9 normal kattan oluşan bina, A11 markasıyla otel olarak faaliyet gösteriyordu. Grubun Şile, Alanya ve İstanbul’da toplam 5 oteli bulunuyor.

Satış ihalesi 10 Mayıs 2022 tarihinde saat 14.00’te yapılacak bina için 19 milyon 350 bin lira muhammen bedel belirlendi.

A11 Hotels: Binada kiracıyız, icra ile ilgimiz yok

Konuyla ilgili olarak Turizmgüncel'e ulaşan A11 yöneticisi, söz konusu binada kiracı olarak bulunduklarını ve icra süreci ile bir ilgilerinin bulunmadığını beliirtti. Alanya ve Ataşehir'dekiler hariç diğer otellerin mülkiyetinin kendilerine ait olduğunu belirten yetkili, Üsküdar'da yeni bir otel açmaya hazırlandıklarını da sözlerine ekledi.

"20 yıllık kira sözleşmemiz var"

Satışa çıkarılan bina için 20 yıllık kira sözleşmelerinin olduğunu belirten A11 yetkilisi, "Bununla ilgili tapuda şerh var. Kiralama süresinin henüz 4 yılı geçti. Dolayısıyla bina satılsa bile biz orada işletmeci olarak bulunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.



Bu Haber 29.03.2022 - 10:03:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.