Inventum Global Rusya’nın en iyi 20 MICE acentesini Antalya’da ağırladı

Inventum Global Rusya’nın en iyi 20 MICE acentesini Antalya’da ağırladı
Inventum Global, Rusya'nın en iyi 20 MICE Acentesini 2021 MICE pazarını konuşmak için Antalya'da bir araya getirdi.


Inventum Global, Rusya MICE sektörünün en iyi 20 acentesinin karar vericilerini 9-12 Kasım tarihleri arasında Rixos Premium Belek'teki özel bir programla ağırladı.

Inventum Global, Turizm Geliştirme Ajansı (TGA) ve Rixos Hotels işbirliğiyle hayata geçen nokta atışı tanıtım projesi ile potansiyel grup projeleri için hem Türkiye’nin zenginlikleri ve imkanları üzerinde duruldu hem de mevcut organizasyonla özellikle Covid krizi sonrası başlaması muhtemel ilk toplantı grupları dalgasından öncelikli olarak Türkiye’nin faydalanabilmesi adına ciddi bir adım atıldı.

inventum_rusya4

Organizasyon ile pandemi öncesi dünyanın farklı ülkelerine gönderdiği grupların yıllık yaklaşık 1,2 milyar dolarlık bir ticari hacme sahip olduğu tahmin edilen Rusya'nın bu ve bunun gibi özel etkinliklerle pandemi sonrası kurumsal şirketlerin ve grup üretme kabiliyeti olan önemli acenteler nezdinde öncelikle Türkiye’nin akıllarda kalması hedefleniyor.

Program çerçevesinde yapılan çeşitli sunumların dışında, katılımcı acentelerin de Rusya-Türkiye 2021 MICE pazarı hakkında görüş ve tavsiyeleri alındı. Akşamları ise eğlenceli programlar düzenlendi.

Bünyat Özpak: Tanıtım faaliyetleri aralıksız devam etmeli

Inventum Global’in Kurucu Ortağı Bünyat Özpak bu zorlu dönemde tanıtım faaliyetlerine daha da ağırlık verilmesi gerekliliğine inandıklarını ve bu çerçevede yeni projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti. Projeye destek veren TGA, Rixos Hotels ve tüm tedarikçi partnerlerine özellikle teşekkür eden Özpak organizasyonu şöyle değerlendirdi:

''Rus dostlarımızı ve partnerlerimizi özlemiştik ve onları görmekten dolayı gerçekten çok mutluyuz. Birlikte hoşça vakit geçirdik. Kalplere ve zihinlere dokunmayı seviyoruz. Birebir ilişkinin ve iletişimin yerini aynı etkiyle tutabilen başka bir iletişim yöntemi hala yok. Tanıtım faaliyetlerine aralıksız devam edilmeli.

inventum_rusya2

Ayrıca bu önemli projede yer alan ve bize destek veren tüm partner ve tedarikçilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu tür zor zamanlarda yapılan özel çalışmalar için emeklerini ve sanatlarını ortaya koyanlar şüphesiz pandeminin etkisi azaldığında emeklerinin karşılığını en çok alanlar olacaktır.''

Programa katılan Rus acente yetkilileri ise etkinlikle alakalı aşağıdaki görüşleri paylaştı;

Georgiy Kulev - Upjet Russia

Bu güzel organizasyonda bulunduğumuz için çok mutluyuz. Türkiye’yi, partnerlerimizi, sektörden dostlarımızı özlemiştik. Burada birbirimizi tekrar görme imkanımız oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Türkiye her zaman Rus MICE pazarında fiyat/kalite, hizmet seviyesi, hız ve esneklik gibi önemli ana başlıklarda her zaman 1 numara. Pandemi sonrasında da bu böyle kalacaktır.

Türkiye ile ve Inventum Global ile çalışmaktan memnunuz ve ihtiyaçlarımız olması gerektiği gibi karşılandığı ve yüksek seviyede hizmet aldığımız sürece bu böyle devam edecektir.

Yulia Yaseneva - Aeroclub Tour

Şu anda Rusya’da online ağırlıklı projeler yapılıyor. Kurumsal şirketler ve müşterilerimiz offline ve özellikle de yurtdışı etkinliklerini oldukça kısıtlamış durumda. Fakat yine de talepler gelmeye devam ediyor. Normal şartlarda Türkiye en çok talep aldığımız ve proje ürettiğimiz lider ülke konumunda. Pandemi sonrasında da Türkiye’nin grup taleplerinde 1 numaralı konumunu koruyacağını düşünüyorum. Inventum Global ile şimdiye kadar pek çok başarılı projede birlikte çalıştık ve karşılıklı olarak güven esasına dayanan ilişkiye sahip olmaktan dolayı mutluyuz.

inventum_rusya1

Svetlana Lysenkova - Beneluxclub

Pandemi sebebiyle pazar ciddi şekilde etkilendi. Fakat son zamanlarda şirket olarak yüksek sayıda grup talebi ve hatta konfirme almaya başladık. Ön ödemesi yapılmış farklı tarihlere teyidli gruplarımız var. Benim düşünceme göre pazar canlanmaya başladı ve en kötü günler geride kaldı. Türkiye’ye gelince; Tartışmasız ve uzak ara Rusya MICE pazarı için en önemli ülke konumunda. Servis, fiyat ve tecrübe açısından rakipsiz. Pandemi sonrası Rusya’dan en çok grup alan ülke yine Türkiye olacak. Inventum Global’e sonsuz sevgi ve saygı duyuyorum. Hız, servis kalitesi, esneklik ve özellikle de müşteri odaklı çalışma anlayışı ile işbirliğimize güç katıyor ve işimizi kolaylaştırıyor.

Dmitry Rogulev - Ada Symposium

Pandemi sonrası Türkiye kaybettiği her şeyi geri alacaktır, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu tür organizasyonlar Türkiye’nin akılda kalması için çok önemli. Organizasyona imza atanları tebrik ediyor, teşekkürlerimi iletiyorum. Inventum Global ile çok uzun süredir çalışmaktayız ve bundan çok memnunuz. Bizim için alternatifi olmayan bir şirket.

Maria Shirokova - Prostranstvo

Pazar ve şartlar pandemi sebebiyle değişiyor. Online ağırlıklı projelerin dışında, offline proje talep eden de pek çok kurumsal şirket ve müşteri var. Bu da bizi mutlu ediyor. Pandemi sonrasında Türkiye’ye olan talebin artmasını bekliyoruz. Bunun ana sebeplerinden birisi de Rusya’nın altyapı anlamında hala tam anlamda talebi karşılayamayacak durumda olması. Inventum Global ile en son projemizi bu yıl içinde Antalya’da Şubat ayında gerçekleştirdik. Önemli bir ilaç şirketinin etkinliğinde birlikte çalıştık ve ortaya çıkan sonuçtan oldukça memnunuz.

inventum_rusya



Bu Haber 14.11.2020 - 17:32:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.