Sektörde yaprak kımıldamazken, iki Hint düğününü birden yapıyor

Sektörde yaprak kımıldamazken, iki Hint düğününü birden yapıyor

Hint Grup pazarının önde gelen şirketi Inventum Global 10-13 Mart tarihlerinde biri Titanic Mardan Palace’da, diğeri Rixos Premium Belek’de olmak üzere Antalya’da, aynı anda iki büyük Hint düğününü birlikte yapıyor.


Dünyada seyahat, havacılık ve konaklama sektöründe en büyük krizlerden birinin yaşandığı bir dönemde Inventum Global’in yoğun çabaları ile aynı anda iki farklı otelde gerçekleştirilen 2 büyük Hint düğün ile turizm moral buldu. Inventum Global, gerçekleştirdiği düğünlerinden birisinin aile ve davetlilerinin geldiği Şili’de Ekim ayından beri devam eden büyük halk ayaklanması, Suriye’de süren gerginlik ve tüm dünyada seyahat, havacılık, konaklama ve etkinlik sektörünün temelinden sarsan koronavirüs salgınına rağmen iki büyük düğünü daha Türkiye'ye kazandırmayı başardı.

hint_dugunu3

Titanic Mardan'daki düğünün konukları Güney Amerika ve Şili'den

Titanic Mardan Palace’da gerçekleşen düğünde yaklaşık 250 kişilik misafir Güney Amerika, Şili’den getirildiği düğün için çok özel dekor ve etkinlikler hazırlandı. 4 gün 3 gece sürecek düğün için Uttamchandani ve Adwani aileleri hiçbir masraftan kaçınmadı. Gelin Roshni Uttamchandani farklı seremonilerde giyeceği kıyafetleri, makyöz, stil danışmanı, yardımcılarından oluşan ekibi ile özel uçakla Antalya’ya geldi. Şili’de yaşayan ailelerin düğünlerini yakın onlarca destinasyon ve otel arasından, Türkiye Titanic Mardan Palace’a getirmeyi başaran Inventum Global’in organize ettiği düğün göz kamaştırdı.

Sukgbir Singer, Rixos Premium Belek'te sahne alacak

10-13 Mart’da Rixos Premium Belek’de düzenlenecek 350 kişilik ikinci düğünde Hindistan’ın ünlü sanatçısı Sukhbir Singer sahne alacak. Hindistan’ın varlıklı iş insanlarının 3 gece 4 gün sürecek düğünlerinde, farklı seremoniler için onlarca özel dekor ve sahnenin tasarım ve uygulamaları için Inventum Global ve onlarca Hintli ekip aylarca çalıştılar. Varlıklı aileler çocuklarının en özel gününü unutulmaz kılmak için her isteklerini hayata geçirdiler. Görkemli sahne ve dekorları ile büyüleyen düğün, ünlü modacıların imzalarını taşıyan kıyafetleriyle konuklar arasında da şıklık yarışının yaşandığı bir defile havasında geçti.

hint_dugunu2

''Bizleri umutlandırıyor''

Inventum Global Kurucu ortağı Bünyat Özpak: ‘’Aynı tarihte iki büyük destinasyon düğününe imza atıyor olmaktan dolayı ülkemiz adına çok mutluyuz. Titanic Mardan Palace’da gerçekleştirmekte olduğumuz düğünün sahipleri ve misafirlerini Güney Amerika Şili’den getiriyoruz. Aynı zamanda otel sahibi de olan aileyi yoğun iletişimlerimiz sonucu ikna ederek, yakın birçok destinasyon ve oteli değil de ülkemizi tercih etmiş olması, işin en mutlu olduğumuz yönü. Bu ülkemiz adına, sadece Hindistan’dan değil, dünyanın her yerinden destinasyon düğünleri konusunda çok daha yoğun güzel işlere imza atabilme konusunda bizleri umutlandırıyor.'' dedi.

titnic_mardan

14-18 Mayıs tarihleri arasında beşincisini düzenleyecekleri International MICE&Wedding Forum-IMWF2020’nin de Türkiye'ye destinasyon düğünlerini kazandırma anlamında büyük bir fırsat olduğuna vurgu yapan Özpak, ''Destinasyon düğünleri ve MICE’ın dünyadaki en iyi isimlerini, dünyadaki en büyük iş potansiyelini tek çatıda toplayan dünyanın açık ara en kapsamlı ve büyük platformu olan, IMWF2020’ de bir araya getirerek büyük bir iş hacmini Türkiye'de ağırlayacak olmanın heyecanı içinde çalışmalarımız tüm hızıyla ve yoğun bir katılımla sürmektedir.'' ifadelerini kullandı.

hint_dugunu

Bünyat Özpak değerlendirmesinin devamında şunları söyledi:

Rixos Premium Belek ‘de aynı tarihlerde gerçekleştirdiğimiz ikinci düğünümüzü de yoğun emek ve çalışmalarla hazırladık. Tüm ekibimiz, ülkemizi deneyimletme fırsatı bulduğumuz, olumlu görüşlerle ayrılan yüzlerce misafirin mutluluğunun, bizler için yeni düğünler ve iş fırsatları olduğunun bilinci ile aylarca özveri ile çalıştı. Bu hedefimize ulaşmada bizlere verdikleri destekler için , Titanic Mardan Palace ve Rixos Premium Belek’in en üstten en alta kadar tüm ekibine; koşulsuz misafir memnuniyeti ortak inancı ile sundukları sıcak ev sahiplikleri, kaliteden taviz vermeyen özverili hizmetleri için teşekkürü de borç biliyorum.’’



Bu Haber 13.03.2020 - 11:03:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.