Intra Travel'dan Türkiye'nin ve İstanbul'un tanıtımına büyük katkı

Intra Travel'dan Türkiye'nin ve İstanbul'un tanıtımına büyük katkı
İtalya’nın aristokratları arasında bulunan Napolili ünlü doktor Generoso Di Meo, her yıl dünyanın en önemli şehirlerinde düzenlediği Di Meo Takvimi'ni (Calenderio Di Meo) sunma partisi için bu yıl İstanbul’u seçti.


TAKVİMİN ÖZELLİĞİ NEDİR?

Takvim, partinin gerçekleştirildiği ülke-şehrin tarihi ve kültürel eser ve özelliklerini yansıtması bakımından önem taşıyor. Takvimde kullanılan fotoğraflar ünlü fotoğrafçı Massimo Listri tarafından çekildi.

İntra Travel öncülük ettiği ve Çırağan Palace Kempinski Sarayı'nda bu yıl 17’ncisi düzenlenen partiye, başta İtalya olmak üzere, bir çok ülkenin önemli şehirlerinden, aristokrat, entelektüel, akademisyen, iş dünyası ve sanat camiasından oluşan, yaklaşık 750 seçkin davetli katıldı.

intra

''YAKLAŞIK BİR YILDIR ÇALIŞIYORU''

İntra Travel Operasyon Müdürü İlhan Tümsa, bu etkinlik için yaklaşık bir yıldır çalıştıklarını söyledi. Tümsa, organizasyonla ilgili şu bilgileri verdi:

"Öncelikle sayın Generoso Di Meo’nun her yıl gerçekleştirmiş olduğu “Calenderio Di Meo” Di Meo Takvimini sunma partisini bu sene İstanbul’da gerçekleştirmesine ikna etmek ve sonrasında gerekli olan tüm hazırlıkları yapmak için büyük emek sarf ettiğimizi belirtmek isterim. Böylesine büyük ve önemli bir organizasyonun öncülüğünde bulunmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz.

''İSTANBUL'UN VE TÜRKİYE'NİN İMAJINA KALICI BİR KATKIDA BULUNACAK''

Söz konusu organizasyon İstanbul ve Türkiye’nin tanıtımına ve imajına, başta İtalya olmak üzere bir çok ülkede kalıcı bir katkıda bulunacaktır.

40 yıla yakın bir süredir İstanbul ve Türkiye’nin, İtalya’da tanıtımına öncülük eden Intra Travel, bu organizasyonun İstanbul’da gerçekleşebilmesi için yoğun çaba gösterdi. Intra Travel’ın hazırlık çalışmaları sırasında Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Roma Tanıtma Müşavirliği ve THY Napoli ofisinin de destek verdiği bu organizasyon, büyük yankı uyandırdı.’’



Bu Haber 19.11.2018 - 13:24:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.