Rus tur operatörünün İstanbul paket tur satışları nasıl gidiyor?

Rus tur operatörünün İstanbul paket tur satışları nasıl gidiyor?

Rusya'nın 6 şehrinden İstanbul'a charter uçuşlarla paket tur düzenleme kararı alan Intourist, programın nasıl gittiği ile ilgili açıklama yaptı.


TurizmGüncel – Dış Haberler

Intourist'in Rusya'nın 6 şehrinden İstanbul'a başlatacağı charter uçuşlarına dönük rezervasyonların şirketin beklentilerini karşıladığı belirtildi.

Moskova’dan yapacağı uçuş sayısını 6’ya çıkardı

Intourist'in İstanbul'a charter sefer yapacağı şehirlerden Moskova'da, sefer sayısının haftada 6'ya çıkarıldığı, diğer 5 bölgedeki seferlerin ise haftada 2 olarak icra edileceği öğrenildi.

İlk uçuşlar yüzde 100 doldu

Intourist İcra Direktörü Sergey Tolchin, ''İstanbul'a yapacağımız ilk charter uçuşlarının tamamı yüzde 100 satıldı. Sonraki 3 uçuştaki doluluk oranları ise yüzde 82 - 94 arasında.

‘Nisan sonuna bile rezervasyon aldık’

Uçuş yapılacak şehirler arasında İstanbul'a en büyük talebin Moskova, Yekaterinburg ve Kazan'dan olduğunu belirten Intourist yetkilileri, rezervasyonların derinliği açısından bakıldığında, son uçuşun yapılacağı 2020 yılının nisan sonuna bile rezervasyonlar alındığını ifade ediyor. Sergey Tolchin, özellikle şubat ve mart aylarına dönük talebin yüksek olduğunu, buna karşın bölgelerden yapılacak uçuşlada hala yer bulmanın mümkün olduğunu kaydetti.

30 bin rubleden başlıyor

Bölgelerden yapılacak uçuşların yüzde 20-30 arasındaki kısmının sadece uçuş, yüzde 75'e yakınının ise paket tur olduğunun altını çizen Intourist, fiyatların ise 30 bin rubleden (470 dolar) başladığını açıkladı.



Bu Haber 22.10.2019 - 11:06:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.