90 yıllık tur operatörü artık resmen onun

90 yıllık tur operatörü artık resmen onun

Turizm sektörüne ilk olarak TurizmGüncel'in duyurduğu satın almaya ilişkin Intourist'ten de resmi açıklama geldi. 90 yıllık tur operatörü artık resmen Neşet Koçkar'ın.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Intourist, şirketin Anex Grubu tarafından satın alındığını doğrulayan bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre Intourist'in tüm yurt içi ve yurt dışı operasyonlarını Anex Grubu devralacak. Intourist'in operasyonlarının Anex Tour ile birleştirilmeyeceği ve markanın korunacağı belirtilen açıklamada, şirketin bağımsız olarak faaliyetlerine devam edeceği ve halka arz listesinde yer alacağı kaydedildi.

''90 yıllık efsanevi tur operatörü...''

Neşet Koçkar tarafından satın almaya ilişkin olarak yapılan açıklamada, ''90 yıllık efsanevi tur operatörü Intourist kaliteli hizmeti ve güvenilirliğiyle müşterileri çekmeye devam edecek. Intourist, hem Rusya tarihi hem de uluslararası turizm açısından çok önemli bir marka ve bu markanın konumunu kaybetmesine izin veremeyiz. Rusya, benzersiz özellikleri ve tarihi mirasıyla giderek daha fazla uluslararası gezgini çekecek ve Intourist bu büyük ülkeyi ziyarete gelenleri ağırlamaya devam edecek. Şirketin yeniden sermayelendirilmesi ve yeniden yapılandırılması sonrasında efsanevi Intourist markasının yeniden yenilenmesini kutlayacağız. Halk araz atacılığıyla da Intourist'i gerçek bir ulusal şirket haline getireceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Topolkraev: Koçkar şirketteki fırstları gördü

Intourist CEO'su Viktor Topolkaraev ise, Intourist çok değerli bir varlık. Thomas Cook-İngiltere'de yaşanan zorluklara rağmen Intourist operasyonlarına devam ederek yaz sezonu uçuşlarını tamamladı ve kış sezonuna girdi. Neşet Koçkar Intourist'e ilgili gösteren ilk yatırımcılardandı. Deneyimli ve başarılı bir yatırımcı olan Neşet Koçkar, şirketteki potansiyeli gördü. Geleneğin, ortak fırsatların ve teknolojinin sembiyozu Intourist, yurt içi ve yurt dışı turizmin geliştirmesine büyük katkı sağlayacaktır.'' açıklamasında bulundu.

intourist1



Bu Haber 15.11.2019 - 09:20:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • MAVİ ATLAS - COST CONTROL 15.11.2019 - 01:35

    Yolun açık olsun Neşet .. Tebrikler

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.