Dört yıllık aranın ardından İngiltere’den Mısır’a güzel haber

Dört yıllık aranın ardından İngiltere’den Mısır’a güzel haber
2015 yılının Ekim ayında Mısır’ın Sina Yarımadası’nda bir Rus yolcu uçağının düşürülmesinin ardından Şarm El Şeyh’e uçuş kısıtlaması getiren İngiltere, 4 yıl sonra bu yasağı kaldırdı

TurizmGüncel – Dış Haberler

İngiltere, Mısır’ın ünlü turizm bölgesi Şarm El Şeyh’e dönük uçuş kısıtlamasını kaldırdı. Gelişmeyi Twitter hesabından duyuran Mısır Turizm Bakanı Rania Al Mashat, iki ülkenin yakın iş birliği ve Mısır’ın turistlerin güvenliği için gösterdiği yoğun çabalar sayesinde yasağın kalktığını ve Şarm El Şeyh’in İngiliz turistleri ağırlamayı memnuniyetle beklediğini açıkladı.

TUI ve Red Sea Holidays hareket geçti

İngiltere Ulaştırma Bakanlığı'nın Mısır kararı sonrası, Mısır spesiylisti tur opertörü Red Sea Holidays ve TUI ilk harekete geçen şirketler oldu. Red Sea Holidays, 'fantastik bir karar' olarak nitelediği uçuş yasağının kalkması sonrası, hava yolu şirketleri ve Mısır'daki partnerleri ile yakın bir çalışma içinde Şarm El Şeyh operasyonlarını yeniden başlatackalarını belirtti.

Konuyla ilgili TUI'den yapılan açıklamada ise, ''Şarm El Şeyh müşterilerimiz arasında en popüler tatil yerlerinden biri. İngiltee hükümetinin seyahat tavsiyesini değiştirmesini memnuniyetle karşılıyoruz. Müşteri talebine paralel olarak Mısır operasyonlarına yeniden başlaycağız. Şu anda Şarm El Şeyh'teki otel partnerlrimizle ve hava yolu partnelerimizle yakın bir çalışma içindeyiz.'' denildi.



Bu Haber 22.10.2019 - 13:51:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.